Newsflash - 2-3. hét

  • Az HBO berendelte David Simon, A drót atyjának új sorozatát: a THE DEUCE a '70-es, '80-as évek New York-i pornóiparáról szól majd James Franco (egy maffiózó ikerpárként) és Maggie Gyllenhaal főszerepelésével. Hardcore lesz! 
  • A Netflix nem nyugszik! (Szerencsére.) Berendeltek egy (egyelőre) 10 részes tévésorozatot Richard Morgan 2002-es VALÓS HALÁL című sci-fije alapján (a könyvről épp a múltkor írtunk: http://goo.gl/bKzZC2). 
  • Még két jó hír a Netflix háza tájáról: Berendelték a JESSICA JONES második évadát. Arról susmognak, hogy már tervezik is a MEGTORLÓ saját sorozatát (de ezt egyelőre nem erősítették meg hivatalosan). 
  • Mégis két évet kell várnunk a STAR WARS EPVIII-ra: bő fél évvel elhalasztották a bemutatót az eddigi 2017. május 26-ról december 15-re. 
  • Az AVATAR 2-t elvileg 2017 decemberében mutatták volna be, de most, hogy a STAR WARS EPVIII is arra a hónapra csúszott, a Fox elpatorolta a premierjét (ráadásul egyelőre bizonytalan időpontra). Úgy látszik, nem bíznak benne, hogy a na'vik állják a sarat a jedikkel szemben, még úgy sem, hogy hat éve az Avatar ül minden idők legsikeresebb filmjének trónján. 
  • Úgy tűnik, Abramsék suttyomban leforgatták a CLOVERFIELD folytatását - amit nem annyira folytatásként, mint inkább az eredeti "vérrokonaként" emlegetnek, bármit is jelentsen ez. Az előzetesből mindenesetre az abramses titokgyárra jellemzően NEM derül ki. Viszont benne van John Goodman!

  •  A hét comichíre: ongoing képregénysorozat készül a DARK SOULS játékokból a brit Titan Comicsnál. George Mann írja, Alan Quah rajzolja, és teljesen új történeteket fognak elmesélni. 
  • A Paramount szépen halkan - hátha senki sem veszi észre - eltüntette a 2017-es bemutatói közül a TERMINATOR: GENISYS folytatását. A hang, amelyet most NEM hallotok, az a filmvilág és a rajongók sajnálkozó sóhajtozása. 
  • Ryan Coogler, a Fruitvale Station és a mostanában körülujjongott Creed rendezője jegyzi a Marvel BLACK PANTHER mozifilmjét. Közben egyébként a Creednek is bejelentették a második részét, de kérdéses, hogy Coogler ezek után azt is el tudja-e vállalni. 
  • Kínában szokás, hogy a durvább amerikai filmeket megvagdossák-finomítják az ottani szabályoknak megfelelően - a DEADPOOLt viszont inkább simán betiltották, mert annyi benne a vér, a káromkodás és a szex, hogy cenzúrázva alig maradt volna belőle valami. 
  • AZ ÉBREDŐ ERŐ legvagányabb karaktere saját képregénysorozatot kap. Borító: Phil Noto 
  • A Fox új, 12 részes 24-sorozatot tervez 24: LEGACY címen. Kiefer Sutherland helyett egy új, fekete színészt keresnek a háborús hős Eric Carter szerepére, akinek a CTU-val együttműködve kell megakadályoznia egy nagy, Amerika elleni terrortámadást. A színészeken kívül az eredeti alkotók visszatérnek, a pilotot most télen forgatják. 
  • A DREDD folytatása érdekében létrejött petíció még mindig él, csak film helyett most már kábeles sorozatot akarnak belőle - ami egyáltalán nem hülyeség, főleg, hogy elsősorban a Netflixet, az Amazont és az HBO-t célozzák vele. Itt lehet aláírni, hajrá. 
  • Bréking! Már kaphatóak az Aljas nyolcas-akciófigurák. A 70-es évek stílusában készültek és csak 3 ezer darab van belőlük. 
  •  SW - Kylo Ren elvegyül a rohamosztagosok közt, hogy felmérje a Starkiller bázis munkamorálját /// Egy közönséges asztali lámpa. (Innen: http://goo.gl/Xcyygs) /// Calvin és Rey (Brian Kesinger rajza) 
  • TRAILER - Igen... még mindig odaát van. Az eddigi legütősebb trailer az új X-AKTÁKhoz. /// Jött egy meglepően erős trailer a STAR WARS REBELS második évadának maradékéhoz. Ashoka! Leia! Vader! /// Suicide Squad /// Új előzetes az év legjobban várt horrorához, a THE WITCH-hez. /// Nincs kegyelem: Patrick Stewart és skinhead bandája faital punkzenészekre vadászik, akik rosszkor voltak rossz helyen. Első trailer a GREEN ROOMhoz 
  • POSZTER - Még mindig a világ egyik (?) legjobb háborús filmje. Poszter a Mondótól. by Tomer Hanuka /// Vagány öngyilkosok küldetésre mennek./// G by Patrick Connan /// Belső szervek a külső fémvázban. by Anthony Petrie /// Hó és fagy és halál. A HALÁL CSÖNDJE by Tony Stella
  • BÓNUSZ - HE-MAN-előzetes Az ébredő Erő stílusában. Igazi B-gyönyörűség. /// Zelda! by Joshua Budich /// Marketinges pampogás videó, de benne vannak a WONDER WOMAN-film első képsorai is. /// A VIHARSZIGET új magyar kiadásának borítója. /// Matt Daylor designja a STAR TREK: KHAN HARAGJA filmzenéjének mondós bakelit-kiadásához.

Kövess minket Facebookon és Twitteren!

Üzenj a szerkesztőségnek

Uralkodj magadon!
A Geekz kommentszabályzata: Csak témába vágó kommenteket várunk! A politikai tartalmú, sértő, személyeskedő és trollkodó, illetve a témához nem kapcsolódó hozzászólásokat figyelmeztetés nélkül töröljük! A többszörös szabályszegőket bannoljuk a Geekzről/444-ről!