Newsflash - 4. hét

  • Schwarzenegger (megint) elmondta, hogy senki ne aggódjon, az új Conan-film, amelyre immár nem Legend of Conan, hanem CONAN THE CONQUEROR címen utal, biztosan el fog készülni. Jelenleg rendezőt keresnek, a sztoriról pedig annyit tudni, hogy a kimmériai barbárt több évtizedes uralkodás után akarják letaszítani a trónjáról. Ha jól sejtjük, nem fogja hagyni. 
  • A WHAT WE DO IN THE SHADOWS író-rendezőpárosa már dolgozik a farkasemberes spin-off forgatókönyvén - a címe WE'RE WOLVES lesz. (Mivel egyikükre - Taika Waititi - lecsapott a Marvel, és ő rendezi a THOR: RAGNAROKot, a kész filmre sajnos min. 2018-ig várni kell.) 
  • Francis Underwood még nem végzett Amerikával: Miközben várjuk, hogy kijöjjön a HOUSE OF CARDS negyedik évada (március 4), a Netflix már be is rendelte az ötödiket. 
  • H. R. Giger eredeti designja a baby alienhez/chestbursterhez - Ridley Scott röhejesnek találta. A filmben látott, végső verziót Roger Dicken tervezte (ő azt mondta Giger designjára, hogy olyan, mint egy megkopasztott pulyka). 
  • A Prometheus 2-ben Az ALIEN: COVENANTban nem lesz benne Noomi Rapace karaktere - szóval úgy néz ki, dr. Elizabeth Shaw-t akkor láttuk utoljára, amikor Daviddel (ő visszatér a következő filmben) elhajókázott a csillagok közé. (Ami csak egy újabb jele annak, hogy a Fox teljesen alienesíti a Prometheust, már ha a címváltozás és Scott nyilatkozatai nem lettek volna elegendőek.) 
  • Új kép a BATMAN V SUPERMANből, rajta Batmannel és az Omega-jellel, amely elég egyértelművé teszi, hogy Darkseid lesz a JUSTICE LEAGUE-filmek főgonosza... 
  • Élesítsétek a kardotokat! Open world túlélő-kaszaboló játék készül a kimmériai barbárral CONAN EXILES címen.
  • Kylo Rent átverték egy hamisítvánnyal! EZ itt Darth Vader igazi maszkja, miután elégették a holttestét az Endoron!  (A képet maga Vader, David Prowse posztolta.)
  • MŰVÉSZET - Vissza a jövőbe (Az időgép) by Julien Lois /// Wonder Woman by Christopher Moeller /// Utasok. by Nick Runge 
  • POSZTER - Új SUPERMAN V BATMAN poszter! Ötlet megszületése: 3 mp. Ötlet grafikus kivitelezése: 54 mp. /// Toronyházból kirepülő öltönyös - nem, ez most nem Mad Men, de hasonlóan szatirikus, gonosz humorú műnek ígérkezik. HIGH RISE plakát! /// George Caltsoudas stílszerű posztersorozata a klasszikus BATMAN rajzfilmsorozathoz. 
  • BÓNUSZ - Valentin-napi Freddy-póló /// Játszanak a fiúk. /// Készüljetek a háborúra! WARCRAFT TV-spot. /// Tessenek meghallgatni Junkie XL egyik zenéjét a DEADPOOLhoz, mert átkozottul szórakoztató - vagány és játékos.

Kövess minket Facebookon és Twitteren!

Üzenj a szerkesztőségnek

Uralkodj magadon!
A Geekz kommentszabályzata: Csak témába vágó kommenteket várunk! A politikai tartalmú, sértő, személyeskedő és trollkodó, illetve a témához nem kapcsolódó hozzászólásokat figyelmeztetés nélkül töröljük! A többszörös szabályszegőket bannoljuk a Geekzről/444-ről!