Hardcore Henry trailer - Non-stop zúzás FPS-nézetben

Emlékeztek a Doom-adaptáció egyetlen jó jelenetére, az FPS-nézetű tombolásra? Ki szeretne abból egy teljes filmet? Mert most megkapja. 

A rossz hír, hogy halott vagy. A jó hír, hogy a feleséged visszahoz a halálból cyborgként. A rossz hír, hogy nem emlékszel semmire, és a feleségedet rögtön ezután elrabolják, úgyhogy halomra kell ölnöd mindenki, hogy megmentsd... vagy ez már a jó hír? 

A korábban csak Hardcore címen futott akciófilmet az első képkockától az utolsóig FPS-nézetben vették fel, szóval a főhős szemszögéből kísérjük majd végig, ahogy szétcsapja egész Moszkvát. A trailer meg sem próbál úgy tenni, mintha több lenne benne teljesen őrült, vad, eszement akció-őrjöngésnél, és ez így van jó. Beköszön Sharlto Copley és Tim Roth is. 

Kövess minket Facebookon és Twitteren!

Üzenj a szerkesztőségnek

Uralkodj magadon!
A Geekz kommentszabályzata: Csak témába vágó kommenteket várunk! A politikai tartalmú, sértő, személyeskedő és trollkodó, illetve a témához nem kapcsolódó hozzászólásokat figyelmeztetés nélkül töröljük! A többszörös szabályszegőket bannoljuk a Geekzről/444-ről!