Newsflash - 5-6. hét

  • Todd McFarlane gőzerővel kampányol egy SPAWN-film elkészüléséért - olyannyira, hogy már be is fejezte a forgatókönyvet, és azt reméli, a stúdió engedi majd rendezni is. (Ki tudja, talán a Deadpool elképesztő sikere ezt a projektet is megsegíti majd.)
  • Tévésorozat készül a 2014-es jövőháborús, óriásmechás játékból, a TITANFALLból (amelynek egyébként készülő második részében már single player kampánymód is lesz) - a Lionsgate és a Respawn csinálja a játék alkotóinak közreműködésével.
  • Örülés van! Bryan Fuller lett a CBS jövőre érkező STAR TREK tévésorozatának showrunnere. Fuller ugyebár nem csak a Hannibalról ismert, pályája elején íróként és producerként is dolgozott két ST-sorozaton, a Deep Space Nine-on és a Voyagerön (mellesleg az Amerikai istenek adaptációt is ő jegyzi majd).
  • Még bő egy évet kell "várni" a HALÁLOS IRAMBAN 8. részére, de már bejelentették a kilencediket (2019 április) és a tizediket (2021 április) is. 
  • Hamarosan forog A GALAXIS ŐRZŐI 2. A próbán a rendező és a színészgárda (jobbra Rocket Sean Gunn, a rendező testvérének ideiglenes alakításában) azt a jelenetet gyakorolják, amelyben a képen kívüli Grootot kikiáltják a galaxis istencsászárának (ja, bocs, spoiler). 
  • Rocky és Apollo még egyszer ökölre mentek! Stallone Weatherstől vette át a CREEDért kapott színészi díját a Santa Barbara Filmfesztviálon. 
  • A DEADPOOL minden idők legjobb R-besorolású nyitányát produkálta pénteken (47,5 millió), és az első hétvégi bevételét a kategóriájában szintén rekord 117 millióra taksálják. Chimichanga! 
  • Ugye mindenki hallotta John Carpenter fantasztikus elektronikus albumát, a Lost Themest? Csak mert bejelentette, hogy készül egy új albummal, amely a LOST THEMES II címet viseli. Április 15-én jelenik meg, és már tracklistája is van: 01 Distant Dream; 02 White Pulse; 03 Persia Rising; 04 Angel’s Asylum; 05 Hofner Dawn; 06 Windy Death; 07 Dark Blues; 08 Virtual Survivor; 09 Bela Lugosi; 10 Last Sunrise; 11 Utopian Facade 
  • Mivel jön a DAREDEVIL második, "megtorlós" évada, a két karakternek természetesen egy új képregényes crossovere is lesz. Borító: Reilly Brown
  • Előre a TRÓNOK HARCA 6. évadába, amelyben már a könyvek olvasói sem lesznek okosabbak! 1. Akkor mindenki megnyugodott, ugye? 2. Max von Sydow mint a Háromszemű Holló. 
  • POSZTER - Hannibal. by Marie Bergeron /// Azért ez az oldschool, ponyvás X-AKTÁK poszter elég vagány. By Nicholas Bannister /// Nagy erő, nagy felelőtlenség. by Mondo /// Scarlett Johanssont rajzolva is szeretjük: Craig Drake posztere Coenék AVE, CÉZÁR!-ához. /// Az idegeneknek 20 évük volt, hogy felkészüljenek a következő megalázó seggberúgásra. ID2. /// Hölgyeim és Uraim: a klasszikus "háztetőn pózoló szuperhős" beállítás
  • TRAILER - Testvér testvér ellen: Jön a VIKINGS negyedik évada
    ! /// Végső trailer
    a BATMAN V SUPERMANhez - meglepő módon tonnányi újdonsággal és egy kőkemény Batman-belépővel. /// HARDCORE HENRY /// Új thrillerével, melyben Isabelle Huppertet megerőszakolja egy símaszkos támadó, Paul Verhoeven visszatérni látszik korai holland filmjeinek hangulatához és stílusához. ELLE trailer
    /// Előzetes a DAREDEVIL második évadához. /// Super Bowl előzetescunami /// Az új HITMAN a 47-es ügynök múltjába, mestergyilkosi karrierje elejére kalauzol minket - szóval végre lesz ürügyünk bénázni a játék alatt. Trailer!
    /// HIGH RISE /// OUR KIND OF TRAITOR /// GREEN ROOM /// Tessék leborulni a DARK SOULS 3 elképesztő cinematic nyitánya
    előtt. 

  • SW Forog a STAR WARS EPVIII Rian Johnsonnal a rendezői székben.Közben az első különálló film, a ROGUE ONE már többé-kevésbé kész van (trailer hamarosan). /// Juan Esteban Rodriguez poszterei valami űroperához. /// Az eredeti STAR WARS, ha '70-es évekbeli exploitation lenne
    ! Revenge is a dish best serve... in space. /// Valaha rég, egy alternatív STAR WARS galaxisban - rajzok, festmények egy Star Wars Reimagined nevű projekthez. Rengeteg van, itt lehet az összeset megnézni. /// Gondolom, a megkapó Solo családi portrét már mindenki látta, de mint kiderült, lehet még fokozni... 
  • MŰVÉSZET -  Barry Windsor-Smith enyhén szólva tud rajzolni. A kép címe Beguiled. /// APOKALIPSZIS MOST by Marie Bergeron /// A Nagy Ember-Majom Háború. by Karl Kopinski /// El kell nézni pár másodpercig, míg kiderül, mit ábrázol, de aztán... hú! by Grey Matter Art /// Abszolút magány. by David Moscati 
  • BÓNUSZ – BATMAN V SUPERMAN trailer
    ! Egy kicsit másképp... /// Szegény xenomorf, milyen meglepett képet vág..! by Sagman /// THE WALKING DEAD: akik már távoztak. /// Tessék meghallgatni Junkie XL Batman-témáját a BATMAN V SUPERMANhez, mert elég jó - csupa agresszivitás némi klasszik szuperhős-beütéssel a magjában.

Kövess minket Facebookon és Twitteren!

Üzenj a szerkesztőségnek

Uralkodj magadon!
A Geekz kommentszabályzata: Csak témába vágó kommenteket várunk! A politikai tartalmú, sértő, személyeskedő és trollkodó, illetve a témához nem kapcsolódó hozzászólásokat figyelmeztetés nélkül töröljük! A többszörös szabályszegőket bannoljuk a Geekzről/444-ről!