Newsflash - 7-8. hét

  • A 87 éves, legendás Ennio Morricone végre megkapta a maga csillagát a Walk of Fame-en. ‪#‎aboutfuckingtime 
  • Deadpool utáni időszámítás, 1. hét: a WOLVERINE 3 posztere tegnap bukkant fel a Toy Fairen - felhívnánk a figyelmet a tájékoztató legalsó sorára 
  • Deadpool utáni időszámítás, 2. hét: a BATMAN V SUPERMAN majdani, bővített DVD/BD-verziója (Ultaimte Edition néven fog futni) az MPAA információja szerint R-es besorolású lesz... szóval Superman talán TÉNYLEG vérezni fog. ‪#‎suchbrutality ‪#‎muchRrating ‪#‎sotrendy ‪#‎wow 
  • Ez érdekes lesz: Benicio Del Toro (!) és Laura Dern csatlakozott a STAR WARS EPVIII színészstábjához. 
  • A hír igaz, folytatódik a Walking Dead képregény magyar kiadása!  A 10. kötet a március 13-i Képregénybörzén már kapható lesz, utána a boltokban is meg lehet venni, és közvetlenül a kiadótól is meg lehet majd rendelni. Még idén tavasszal tervez a kiadó egy új kötetet.
  • Itt az első promókép A GALAXIS ŐRZŐI 2-höz! Az univerzum bajban van, de már jön Peter Quill és csapata - és még nagyobb bajba keverik. Az első részből visszatér mindenki, és csatlakozik hozzájuk Pom Klementieff, Elizabeth Debicki, Chris Sullivan és Kurt Russell (!!!), aki valószínűleg Quill titokzatos apját alakítja majd
  • Frankenstein visszatér! Roger Corman B-pápa idén tölti a 90-et, de még mindig keményen melózik: producerként felügyeli klasszikus DEATH RACE 2000-ének remake-ét (a Jason Statham-féle szart felejtsük el), a DEATH RACE 2050-et. A film már forog, Frankensteint az Arrow Deathstroke-ja, Manu Bennett játssza, és Malcolm McDowell is felbukkan mint a "Chairman". 
  • BLACK ROAD: Brian Wood évekkel a nagyszerű Northlanders után ismét vikinges képregénysorozatot ír. Eléggé várjuk. 
  • Nemrég a Stephen King-féle VÉGÍTÉLET adaptációs tervének 1243. verziója az volt, hogy készül a könyvből tévésorozat és több hozzá kapcsolódó mozifilm is (mint a Setét torony esetében). Most az 1244. verzió az, hogy a tévésorozat bedőlt, a film(ek) pedig határozatlan ideig pihen(nek). Ellenben a Setét torony - legalábbis az első mozifilm - még mindig sínen van, méghozzá Idris Elbával (Roland) és Matthew McConaughey-vel (a feketébe öltözött ember). 
  • Distant Dream: az első szám John Carpenter új albumáról, a LOST THEMES II-ről. Le se tagadhatná az öreg...

  • Azért az nem semmi, hogy Kevin Spacey-ről mint Frank Underwood USA-elnök (a HOUSE OF CARDSból) festenek egy elnöki portrét, amely aztán októberig bekerül a Smithsonian Intézet Nemzeti Portrégalériájába, ahol az igazi elnökök portréit tartják. A festményt Jonathan Yeo készítette. 
  • Meglepő fejlemény: hosszas huzavona, lesz-nemlesz-mégislesz-mégselesz után, úgy tűnik, eldőlt, hogy tényleg elkészül a PACIFIC RIM 2 - viszont nem Guillermo Del Toro fogja rendezni, hanem Steven S. DeKnight, a Daredevil sorozat showrunnere. Ez lesz az első mozifilmes rendezése. Del Toro marad producernek. 
  • A Netflix animesorozatot gyárt a japán Production I. G. stúdióval (Attack on Titan, Ghost in the Shell szériák). A PERFECT BONESban a jövő tudósai "tökéletes embereket" teremtenek, akiket azonban elrabol egy gonosz szervezet. A rendező Kazuto Nakazawa lesz, aki a Kill Bill animációs jelenetét készítette, és a sorozat (valószínűleg jövőre) egyszerre debütál majd az összes országban, ahol a Netflix jelen van. 
  • Kellemesen meglepő módon az abszolút őrültnek tűnő FPS-nézetű akciófilmet, a HARDCORE HENRYt nemcsak hogy bemutatják itthon, de ráadásul a világpremier napján már nézhetjük is: április 7-én a magyar mozikban! 

  • POSZTER - Az összeomló társadalmi rend geometriája. Új HIGH-RISE poszter. /// Elektra színre lép. Meg rosszfiúk hullájára. /// Ezek a poszterek pont olyan vidámak, mint maga a film. by Randy Ortiz /// A park megnyitotta kapuit. by Kilian Eng /// Ha csak egy HEGYLAKÓ-poszter maradhat... akkor részünkről az Francesco Francavilláé legyen. 
  • TRAILER – Nathan Drake csak nem tud a seggén maradni. Nem mintha bánnánk. Full UNCHARTED 4 trailer. /// Új DAREDEVIL trailer /// Új, bazi hangulatos, de okosan keveset eláruló trailer Jeff Nichols MIDNIGHT SPECIAL című sci-fijéhez. /// Úgy tűnik, Idris Elba az új Jack Bauer. A bombákat robbantgató terroristák nem tudják, mire vállalkoztak. BASTILLE DAY trailer. /// Emma Watson beszivárog egy rendkívül zárt, beteg és veszélyes szektába, hogy megtalálja elveszett szerelmét. COLONIA trailer. /// Jön az év leghülyébb filmje /// Ha valaki megfeledkezett volna róla: a Dolph Lundgren-féle OVIZSARU 2 vicc nélkül létezik, és megjelenésre készen áll. /// Magyar időhurkos thriller Madarász Istitől a mindig meggyőző rosszemberrel, Anger Zsolttal. Nem is néz ki rosszul. HUROK trailer

  • BÓNUSZ - Sam Raimi megcsinálta a világ leglogikusabb horrorfilmjét /// Bár semmilyen Oscarra nem jelölték, meg egyébként is, mintha eleve izé, idei film lenne, de Ryan Reynolds azért úgy döntött, még gyorsan kampányol egyet a DEADPOOL díjaiért a hétvége előtt. /// Az új HITMAN-játék stílszerűen elegáns nyitójelenete (a 80-as éveket idéző csodálatos szintizenével). /// Valaki itt már NAGYON DURVÁN rákészült a posztapokalipszisre /// Jópofa rajongói trailer egy képzeletbeli, thrillernek hangolt VISSZA A JÖVŐBE-előzményhez, amely arról szól, hogyan szerezte meg a doki a plutóniumot a terroristáktól.

 


Kövess minket Facebookon és Twitteren!

Üzenj a szerkesztőségnek

Uralkodj magadon!
A Geekz kommentszabályzata: Csak témába vágó kommenteket várunk! A politikai tartalmú, sértő, személyeskedő és trollkodó, illetve a témához nem kapcsolódó hozzászólásokat figyelmeztetés nélkül töröljük! A többszörös szabályszegőket bannoljuk a Geekzről/444-ről!