Newsflash - 11. hét

  • Ha valaki elfelejtette volna, hogy nyáron jön az új BEN HUR-adaptáció Timur Bekmambetovtól, hát tessék: Jack Huston mint Ben Hur és Morgan Freeman mint Ilderim.
  • Daisy Ridley megerősítette, hogy tárgyalt Lara Croft szerepéről a tervezett új TOMB RAIDER-filmben, és lényegében csak arra vár, hogy szóljanak neki, belevágnak. A film a rebootolt játéksorozatot veszi majd alapul, amelyik 2013-ban startolt, és tavaly jelent meg a második része.  
  • Annak már egy ideje örülünk, hogy lesz rajzfilm ALAN MOORE és BRIAN BOLLAND alapvetésnek számító THE KILLING JOKE képregényéből, mostantól viszont már az első hivatalos képre is csorgathatjuk a nyálunkat. És ha ez nem lenne elég, akkor még annyi, hogy Batman hangja KEVIN CONROY, Jokeré pedig MARK HAMILL lesz. Bizony, pont mint az ANIMATED SERIESben. "There were these two guys at a lunatic asylum..."
  • David Koepp fogja írni az INDIANA JONES 5. forgatókönyvét. Ő írta a negyedik részt is…
  • A Mester kiadott egy számot
    áprilisban debütáló második önálló, nem filmzenés albumáról, a LOST THEMESről. Öröm hallgatni
  •  TRAILER - Gladiátor vagyis izé,BEN-HUR trailer
    ... /// Az új MAGIC: THE GATHERING szett visszahív minket Innistrad gótikus, vámpírokkal és vérfarkasokkal teli létsíkjára. Jace Beleren a vámpír Síkjáró, Sorin Markov nyomában. SHADOWS OVER INNISTRAD előzetes
    . /// Tarzan, Jane, majmok, rosszemberek és CGI-csordák. THE LEGEND OF TARZAN előzetes
    . /// X-MEN APOCALYPSE /// Hogyan, júniusban lesz egy WARCRAFT mozi? Hát akkor itt az ideje egy előzetesnek
    ! /// Take back the night! Teaser
    a Telltale idén érkező BATMAN-játékához. /// Az első (nagyon rövid, de pofás) teaser
    a LUKE CAGE-hez. Szeptember 30-án debütál.
  • RAJZ – Néha fantasztikus helyszínek vannak a STAR WARS REBELS animációs sorozatban. Ez például olyan, mintha egy '70-es, '80-as évekbeli sci-fi festett borítója lenne. /// Igen, az androidok álmodnak elektronikus (borg)bárányokról /// Peter Capaldi rajza a tizenkettedik Doktorról - ajándékba küldte a Doctor Who képregény rajzolójának, Rachael Stottnak. /// Koncepciós rajz a THE IRON GIANThez.
  • POSZTER + BORÍTÓ – Megkérte őket, hogy adják meg magukat. Nem tették. (Grzegorz Domaradzki) /// A legjobb AMERIKA KAPITÁNY: POLGÁRHÁBORÚ-poszter eddig. Hát persze, hogy nem hivatalos. /// Alexander Lozano borítója a Marvel egyik nagy nyári eventjéhez, a SPIDER-MAN: DEAD NO MORE-hoz - rajta néhány halottal Pókember múltjából: Ben bácsi, Stacy kapitány, Jean DeWolff... nem vagyunk biztosak benne, hogy tudni akarjuk, mi ez. /// Brutáljó poszterek a SUPERMAN V BATMANhez. /// 2001: Arthur C. Clarke regényének új kiadása Joe Wilson illusztrációival a The Folio Society gondozásában.
  • BÓNUSZ -  A fiúk /// On Earth everyone can hear you scream. Napi fun fact: az ALIEN 3 ritka, legelső előzetese
    azt ígéri, hogy a xenomorfok meglátogatják a Földet. Ekkor persze még messze nem volt kész a forgatókönyv.

Kövess minket Facebookon és Twitteren!

Üzenj a szerkesztőségnek

Uralkodj magadon!
A Geekz kommentszabályzata: Csak témába vágó kommenteket várunk! A politikai tartalmú, sértő, személyeskedő és trollkodó, illetve a témához nem kapcsolódó hozzászólásokat figyelmeztetés nélkül töröljük! A többszörös szabályszegőket bannoljuk a Geekzről/444-ről!