Newsflash - 12. hét

  • A hét képregényes híre nekünk egyértelműen az, hogy JESSICA JONES 10 év után újra saját képregénysorozatot kap, méghozzá az eredeti alkotóknak, Brian Michael Bendisnek és Michael Gaydosnak hála - valószínűleg a tévésorozat második évadához időzítik majd. 
  • Kedden Budapestre látogat Brian McClellan, a LŐPORMÁGUS-TRILÓGIA írója. Dedikáltatni és talán még pár szót váltani is lehet majd vele a Rácskertben. 
  • Kurt Sutter, a Sons of Anarchy atyja képregény ír: LUCAS STAND című hatrészes minisorozatában Lucifer besorozza a főszereplőt, egy egykori katonát, hogy vadássza le neki a pokolból megszökött démonokat. A sztorit Sutter eredetileg tévébe szánta, de végül ebben a formában jött össze a projekt. (Borító: Lee Bermejo) 
  • A "New 52" öt éve indult, szóval úgy látszik, ideje az újabb nagy, mindenre kiterjedő DC-s rebootnak. A REBIRTH május végén startol, és (az egyik főguru, Geoff Johns elmondása szerint) valamilyen - nyilván még nem tisztázott - módon visszaállítják benne a DC-univerzum "örökségét" egészen az Action Comics 1938-as első számáig. Szóval most már mindig ez lesz: leszűkítik az univerzumot, újra kitágítják, leszűkítik, újra... végül is 1985, az első CRISIS óta ez megy. Akár hozzá is szokhatunk. 
  • KÉP - Új kép a jövőre érkező WONDER WOMANből: Az amazonok harcra készek. Connie Nielsen, Lisa Loven Kongsli, Robin Wright és persze Gal Gadot. /// Az első képek a klasszikus, időutazós-űroperás francia képregénysorozat alapján készült VALERIAN AND THE CITY OF A THOUSAND PLANETS-ből (ismert "Luc Besson utolsó utáni utáni utáni (utáni) esélye" címen is). Az eredetihez hűen kellemesen színesnek és retrónak tűnik - bár kapnánk valami olyasmit, mint Az ötödik elem... /// Az egyik kivágott jelenet AZ ÉBREDŐ ERŐből: Kylo Ren a Starkiller bázison szemrevételezi a leszállt/lezuhant Falcont. /// Az Empire X-MEN-borítója /// Mit lehet ehhez hozzátenni...? 
  • TRAILER - Meglepően jó előzetes Till Attila TISZTA SZÍVVEL című akcióvígjátékához, amely egy kerekesszékes bérgyilkosról (Thuróczy Szabolcs) és haverjairól szól. /// NICE GUYS /// A Wall Street farkasa találkozik a Fegyvernepperrel: Miles Teller és Jonah Hill fegyvereket ad el a Pentagonnak a Másnaposok rendezőjének filmjében - ez aztán pont olyan jól alakul, mint a leírtakból sejthető. WAR DOGS trailer. /// Óriásrobotos nosztalgiatrip! Itt az első rövid teaser a Netflix szívmelengetően retrós animációs sorozatához, a VOLTRON: LEGENDARY DEFENDERhez. 

Kövess minket Facebookon és Twitteren!

Üzenj a szerkesztőségnek

Uralkodj magadon!
A Geekz kommentszabályzata: Csak témába vágó kommenteket várunk! A politikai tartalmú, sértő, személyeskedő és trollkodó, illetve a témához nem kapcsolódó hozzászólásokat figyelmeztetés nélkül töröljük! A többszörös szabályszegőket bannoljuk a Geekzről/444-ről!