Newsflash - 20. hét

  • A FARGO 3. évadának Ewan McGregor lesz a főszereplője - ráadásul egy testvérpárt fog alakítani, akik nincsenek túlzottan jóban egymással.
  • Egy új HALLOWEEN alapból már nem nagyon érdekel senkit manapság, DE: a következőhöz visszatér executive producerként, kreatív konzultánsként és zeneszerzőként (!) maga John Carpenter, aki azt ígéri, visszanyúlnak a sorozat gyökereihez, a rendezői székbe pedig nem valami Rob Zombie-féle kókler, hanem valószínűleg a kifinomult feszültségkeltéséről ismert Mike Flanagan (Oculus, Hush) ül - ebből akár még valami jó is lehet.
  • Remek hírek! Nagyon aggódtunk, hogy az alacsony nézettség miatt az FX előbb-utóbb elkaszálja a THE AMERICANSt (aki nem tudná: az egyik legjobb jelenleg futó sorozat), ehelyett berendelt belőle két utolsó évadot - a sorozat 2018-ban, a hatodik évaddal ér majd véget. Vagyis valószínűleg szépen, az alkotók terveinek megfelelően fog kifutni.
  • Ezzel most már végképp sínen van James Cameron ezer éve dédelgetett sci-fi-eposza, a BATTLE ANGEL ALITA adaptációja: kiválasztották a főszerepre Rosa Salazart (Maze Runner, Man Seeking Woman). A filmet Robert Rodriguez fogja rendezni James Cameron forgatókönyvéből és az ő produceri felügyelete alatt. (Eredetileg ugye Cameron lett volna a rendező is, de ő el van foglalva az Avatar tervezett négy folytatásával... ehh.)
  • Antal Nimród június elejétől végre forgatja a régóta tervben lévő VISZKIS-filmet.
  • Az internet mindent tud! Valaki egy TRÓNOK HARCA-fórumon 2008-ban (!!!) többé-kevésbé ráhibázott a legutóbbi epizód nagy revelációjára. (Spoiler, nyilván.)
  • A DC is szeretne ráerősíteni a tévés jelenlétére, úgyhogy ha már a The CW bezsákolta a SUPERGIRLt, jövőre be is dobják egy nagy, közös össznépi haddelhaddba (a FLASH, az ARROW és a LEGENDS OF TOMORROW mellé).
  • POSZTER - Leap of Faith? Új poszter az ASSASSIN'S CREEDhez. /// Oké, ez nem néz ki rosszul! (BEYOND) /// Rajongói, de azért eléggé szeretjük.
  • KÉP - Charlize Theron a HALÁLOS IRAMBAN 8-ban is kemény csaj lesz. /// Valakiknek nagyon rossz napjuk van (volt). Kép az ALIEN: COVENANT forgatásáról. /// Látványterv a THOR: RAGNAROKhoz. A szokásos szereplőgárdához csatlakozik Cate Blanchett (Hela), Jeff Goldblum (Grandmaster), Tessa Thompson (Valkyrie) és Karl Urban (Skurge) – és persze jó ideje tudjuk, hogy felbukkan a filmben Mark Ruffalo is mint Banner/Hulk. /// Az ismeretlen borzalomba... és tovább! Az első kép az ALIEN: COVENANTból Katherine Waterstonról, akinek expedíciója egy feltérképezetlen bolygón rábukkan Davidre (Fassbender).
  • TRAILER– Kata Mara és tudóstársai egy mesterséges intelligenciát, egy szintetikus embert nevelnek egy laboratóriumban - igen, jól sejted, a dolgok durván rosszra fordulnak. Előzetes a MORGANhez, Ridley Scott fiának sci-fi-thrilleréhez. /// STAR TREK: MINDENEN TÚL /// Annyira nagyon-nagyon-NAGYON (kétségbeesetten?) el akarják adni a FÜGGETLENSÉG NAPJA 2-t, hogy kiköptek hozzá egy majdnem 5 (öt!)perces előzetest. /// Holnap végre nekiveselkedhetünk Öreg Világ meghódításának, úgyhogy pont itt volt az ideje lajstromba venni a szemben álló feleket. TOTAL WAR: WARHAMMER előzetes. /// A klasszik DOOM újraéled az új DOOMban... Helyett: pont fordítva. Az új DOOM fegyverarzenálja tesz látogatást a régiben. Látványos, véres látogatást. /// Bryan Cranston nem szarozik: Bryan Cranston beépül Pablo Escobar drogterjesztő hálózatába, hogy Bryan Cranston belülről robbantsa szét. Mondtuk már, hogy benne van Bryan Cranston? THE INFILTRATOR előzetes.

  • MŰVÉSZETMondo-borítók David Cronenberg három filmjének (Karambol, Két test egy lélek, Meztelen ebéd) hanglemezen kiadott zenéjéhez. /// Bunyó! (Lorenzo De Felici) /// Nagyobb hajót! (Matt Ryan Tobin) /// Kattintásvadász STAR WARS-poszt! By Greg Ruth
  • BÓNUSZ - Nem tudjuk, hány különféle módon mesélték már el a STAR WARSt, de így még biztos nem: egyetlen nagyon hosszú, infografikaszerű, gördíthető képben. /// Jedi visszatér-előzetes /// Nyerj jegyet!

Kövess minket Facebookon és Twitteren!

Üzenj a szerkesztőségnek

Uralkodj magadon!
A Geekz kommentszabályzata: Csak témába vágó kommenteket várunk! A politikai tartalmú, sértő, személyeskedő és trollkodó, illetve a témához nem kapcsolódó hozzászólásokat figyelmeztetés nélkül töröljük! A többszörös szabályszegőket bannoljuk a Geekzről/444-ről!