Newsflash - 22. hét

  • Film készül Neal Stephenson nemrég itthon is megjelent monumentális hard sci-fijéből, a SEVENEVES - A HÉT ÉVÁból. A Skydance stúdió az Apollo 13 stábját hozta rá össze: az adaptációt Bill Broyles írja, Ron Howard rendezi, és Brian Grazer lesz a producere.
  • A 30. évfordulóra kapott a HEGYLAKÓ egy 4k-s felújítást, hozzá meg egy előzetest. Vigyázat, a megtekintése után a filmet is újra akarod majd nézni!
  • A Föld védelmezői - poszterrel egybekötött infografika. (Matt Taylor)
  • Egy köpeny egy öreg jedire vár a STAR WARS VIII forgatásán.
  • Gyönyörű borító Mark Millar és Greg Capullo új képregényéhez, a REBORNhoz, amelyben egy 80 éves nő a halála után 25 évesként születik újjá egy különös lényekkel teli fantasy világban, ahol természetesen grandiózus háború dúl Jó és Rossz között. A Reborn októberben startol, hat részes lesz, és Millar eleve tervez belőle filmadaptációt is.
  • A Cinemax tévésorozatot készít Brian Michael Bendis és Alex Maleev SCARLET című képregényéből. A rendszertelenül megjelenő sorozat (hat év alatt tíz rész jött ki) főhősnőjének barátját megöli egy korrupt rendőr, mire a lány fellázad először a zsaruk, majd az egész társadalom ellen, és végül egy új amerikai forradalmat robbant ki. A tévésorozat még korai előkészületi fázisban van, írókról, színészekről semmit sem tudni.
  • Az új CALL OF DUTY játékban Kit Harington, mindenki kedvenc JON SNOWja alakítja majd a főgonoszt (tehát őt kell majd kinyírnunk). Ráadásul a jeleneteit Guy "Blöff, Sherlock Holmes, régebben Madonna férje" Ritchie alakítja majd. A legújabb rész, az INFINITE WARFARE trélere egyébként jelenleg a Youtube második leggyűlöltebb videója. Kérdés, hogy a Harington-Ritchie páros változtat-e az ellenérzéseken.
  • A Paramount nem aprózza el a STAR TREK 50. évfordulóját: ilyen gyönyörű kiadásban dobják piacra az eredeti legénység összes kalandját - a sorozat mindhárom évadát, az animációs szériát és az első hat mozifilmet.
  • PLAKÁTMŰVÉSZET - Horgok és egyenesek. Rocky (Grzegorz Domaradzki) /// Csak Chigurh...(Felix Tindall) /// A Birodalom csapatai készen állnak. (Kevin Tong) /// Dr. Very Strange (by Otto Schmidt) /// Szépség, vér, Los Angeles. NEON DÉMON poszter. /// A gyerekszerető Baba Yaga… (Francesco Francavilla)
  • JÁTÉK - A harcnak még nincs vége: a DC/Warner bejelentette az INJUSTICE: Gods Among Us folytatását, és az első trailert is kidobták hozzá. A játék 2017-ben érkezik. /// Kezdődik az E3, a kiadók hivatalosan is elfordították a slusszkulcsot, a marketing gépezet pedig feldübörög. Ennek részeként itt a WATCH DOGS 2 bemutatkozása. /// A CALL OF CTHULHU is megkapta a maga E3-as trélerét. A fejlesztő Cyanide Studióhoz eddig egyedi, szerethető, de komoly szerkezeti és esetenként technikai problémákkal küszködő címek köthetőek. Azért most reménykedhetünk?
  • BÓNUSZ - Jamie Lee Curtis nem aprózta el a dolgot, így érkezett a fiával a WARCRAFT hollywoodi premierjére. /// A Vanity Fair csinált egy stáblistavideót egy hipotetikus 200 milliós blockbusterhez, hogy megmutassa, ki mennyit keres egy ilyen filmen - a rendezőtől az utolsó világosítóig. Elég informatív.

Kövess minket Facebookon és Twitteren!

Üzenj a szerkesztőségnek

Uralkodj magadon!
A Geekz kommentszabályzata: Csak témába vágó kommenteket várunk! A politikai tartalmú, sértő, személyeskedő és trollkodó, illetve a témához nem kapcsolódó hozzászólásokat figyelmeztetés nélkül töröljük! A többszörös szabályszegőket bannoljuk a Geekzről/444-ről!