Newsflash - 24. hét

  • Az MGM mozifilmet készül forgatni J.M. Straczynski 24 részes RISING STARS című képregényéből, amelyben 113 ember szuperképességekre tesz szert egy különös meteorit becsapódása után. A forgatókönyvet részben maga Straczysnki írja - a képregény amúgy abszolút ajánlott olvasmány, remélhetőleg a filmet sem szúrják el.
  • Dübörög az E3, ilyenkor a kisebb címek hajlamosak meghúzódni a sötétben. Utóbbira a zombik is hajlamosak. Mit akarok ebből kihozni? Jön a Telltale-féle THE WALKING DEAD harmadik évada. A Walking Dead franchise kezd túlburjánzani a befogadhatóság határán, ennek ellenére Clementine keserves és vérgőzös felcseperedése eddig sem okozott csalódást, szóval várjuk.
  • Az új Zelda játék végre normális címet kapott, ezért nem kell többet az új Zelda jáátéknak neveznem, hanem -- dobpergés -- THE LEGEND OF ZELDA: BREATH OF THE WILD néven lehet rá hivatkozni. Plusz itt egy új tréler.

  • Az ALIEN: COVENANT (/Prometheus 2) körüli "akkor most mi a franc is lesz ez" című szórakoztató műsor folytatódik: a korábbi híresztelésekkel ellentétben Noomi Rapace mégis visszatér benne Elizabeth Shaw-ként (bár hogy mekkora szerepe lesz, az rejtély).
  • A POWER RANGERS első posztere meglepően visszafogott és elegáns. Azért kételkedünk benne, hogy a film is ilyen lesz. Egyébként a főszereplők mentorát, Zordont Bryan Cranston fogja alakítani, aki '93-ban már kölcsönözte hangját az akkori tévésorozathoz.
  • A Koei Tecmo bejelentette a BERSERK mangán és animén alapuló játékukat. Ami biztos: Japánban szeptember 21-én jelenik meg PS3, PS4 és PS Vita platformokra. Európa még nem kapott dátumot, viszont a PS3 változat hozzánk nem látogat el, helyette a Sony konzoljai mellett a játék Steamről is tölthető lesz. Előzetes videó gameplay nélkül.
  • Mark Millar jövőre folytatja a KICK-ASSt (John Romita Jr.-ral) és spin-offját, a HIT-GIRLt (Rafael Albuquerque-vel), méghozzá ongoing sorozatként (igaz, csak az első sztorikat írja ő maga, utána Daniel Way lép a helyére). A nagy különbség, ami a Kick-Asst illeti, hogy Millar nem Dave Lizewski történetét folytatja - a sorozatot úgy képzeli el, hogy bizonyos időközönként más-más karakterek viszik majd tovább Kick-Ass örökségét. Az első pedig egy fekete nő lesz.

Kövess minket Facebookon és Twitteren!

Üzenj a szerkesztőségnek

Uralkodj magadon!
A Geekz kommentszabályzata: Csak témába vágó kommenteket várunk! A politikai tartalmú, sértő, személyeskedő és trollkodó, illetve a témához nem kapcsolódó hozzászólásokat figyelmeztetés nélkül töröljük! A többszörös szabályszegőket bannoljuk a Geekzről/444-ről!