Newsflash - 28. hét

  • Az Amerika Kapitány-filmekkel elhíresült Russo-testvérek tévésorozatot csinálnak Rick Remender és Wes Craig fantasztikus képregénysorozatából, a DEADLY CLASSből - maga Remender is részt vesz a projektben íróként. Aki nem ismerné: egy iszonyúan vagány, szórakoztató, szenzációsan megrajzolt, brutális és eszement képregényről van szó bérgyilkosiskolában tanuló tinédzserekről a nyolcvanas években. Kötelező anyag, reméljük, a tévés adaptáció is jól sül el.
  • Ez elég meglepő hír: Nikolaj Arcel rendező azt mondta, hogy a SETÉT TORONY nem annyira King könyveinek adaptációja, mint inkább "bizonyos értelemben" azok FOLYTATÁSA.
  • A zseniális Fear Agent duója, Rick Remender és Jerome Opena új fantasy képregénysorozatot készítenek. A SEVEN TO ETERNETY egy Zhal nevű királyságban játszódik, ahol egy haldokló lovag fausti alkut köt, hogy mágiahasználók segítségével leszámoljon a világot uraló gonosz istennel. Az első rész szeptemberben jelenik meg.
  • THRAWN főadmirális, a Disney által eltörölt STAR WARS Expanded Universe egyik legnagyobb alakja immár része az új, hivatalos kánonnak: a karakter a STAR WARS: REBELS harmadik évadában debütál majd, atyja, Timothy Zahn pedig új, jövőre megjelenő regényt ír THRAWN címmel. Ezek után nyugodtan lehet fogadni rá, hogy a Birodalom nagy stratégája előbb-utóbb valamelyik mozifilmben is felbukkan. Felkészül Mara Jade? (Itt a REBELS harmadik évadának előzetese.)
  • Messze van még a jövő év novembere, de a Comic-Conon már belenézhettünk a JUSTICE LEAGUE mozifilmbe. Jó lesz ez, jó lesz ez, zsolozsmázzuk mind!
  • A januárban startoló új STAR TREK tévésorozat a CBS All Accessen debütál, de 24 órán belül elérhető lesz a Netflixen is, az egész világon! (Plusz év végégig globálisan felkerül a Netflixre az összes eddigi ST-széria.)
  • A POKÉMON GO miatt a NINTENDO értékesebb lett a SONY-nál, és ezzel Japán legnagyobb tech cége jelenleg. Mindezt úgy, hogy a játék egyelőre nem is elérhető a szigetországban, és egy ideig még – a megfelelő szerverkapacitás hiánya miatt – nem is lesz az.
  • Jonathan Hickman azt mondta, új képregénysorozata, a FRONTIER című űropera olyasmi lesz, mint a Star Trek, csak totál depresszív: egy galaktikus szövetség megvonja a Földtől a tagságát, de aztán újra a soraik közé fogadják, amikor erőforrásokra és haderőre lesz szükségük egy háború miatt. Izgalmas koncepció!
  • A Fox filmet készít David Petersen fantasztikus és gyönyörűen megrajzolt képregényéből, a MOUSE GUARDból, amely antropomorf állatokról (főleg harcos egerekről) szól egy középkori környezetben. A forgatókönyvet a Zsivány Egyes írója, Gary Whitta jegyzi, a produceri széket pedig Matt Reeves (Cloverfield, A majmok bolygója: Forradalom) foglalja el. A film a stúdió megfogalmazása szerint élőszereplős lesz - ami ebben a kontextusban annyit jelent, hogy az egereket performance capturrel keltik életre. Addig is olvassátok a képregényt!
  • Az eredetileg tervezett EVIL DEAD 4 sok eleme végül az ASH VS EVIL DEADbe került, ettől függetlenül a negyedik mozifilm megvalósulására továbbra is van remény - ezt a sorozat producere mondta, és azt is hozzátette, hogy a második évad végre foglalkozik majd A SÖTÉTSÉG SEREGÉvel (amelyre az első évad említés szintjén sem tért ki).
  • Bemutatkozott az új Star Trek-tévésorozat
  • Íme AMERIKA KAPITÁNY csaknem 4 méter magas bronzszobra, amely augusztustól a szülőhelyén*, egy brooklyni parkban fog állni. (*Mármint a filmbeli szülőhelyén, mert a képregények szerint ugye Manhattanben született és nőtt fel.)
  • A tavaszi és őszi börzék mellett lett egy nyári is, kísérleti jelleggel. A helyszín új volt, minden más a szokásos. Fotók.
  • KONCEPC - Látványtervek a SZÁRNYAS FEJVADÁSZ 2-höz. Ez eddig teljesen rendben lévőnek tűnik. /// Ez volt a legelső koncepciós rajz, amely annak idején a ZSIVÁNY EGYEShez készült. /// Póki vs. Keselyű! Koncepciós rajz a SPIDER-MAN: HOMECOMINGhoz.
  • POSZTER - Star Trek (Ben McLeod) /// Kill Bill - Vihar utáni csend. (Karl Fitzgerald) /// Luke Cage /// Válaszd meg az istenedet. Poszter az AMERIKAI ISTENEK tévésorozatos adaptációjához. /// Azért ez a poszter elég szép lett. /// Kapi a Mondótól. (Rory Kurtz) /// Hail to the king! /// Az első poszter a ZSIVÁNY EGYEShez. /// Hangyák a Mondótól (Ken Taylor).  

TRAILER - Wonder Woman /// Kong: Skull Island /// Amerikai istenek /// A valóság összeomlik: új, hosszabb DOCTOR STRANGE előzetes. /// Új trailer a HÉT MESTERLÖVÉSZ/Hét szamuráj remake-éhez. Tűrhető kis akciówesternnek tűnik, csak ne az lenne a címe, ami... /// Itt az első trailer a Telltale augusztusban érkező BATMAN-játékához. "A fire is heading this way." /// Ethan Hawke nekimegy egy városnak (és John Travoltának) Ti West westernjében. IN A VALLEY OF VIOLENCE trailer. /// LUKE CAGE rendet tesz Harlemben. A Daredevil és a Jessica Jones után szeptember 30-án startol a Netflix/Marvel harmadik közös sorozata. Trailer. /// A Marvel/Netflix a negyedik hőséről, IRON FISTről is kidobott egy rövid promót. /// Ez meg itt a nagy crossover, a DEFENDERS első (nem valami sokat mondó) teasere. /// A THE WALKING DEAD marketingje még mindig a "kit ölt meg Negan" parasztvakítás körül forog. Előzetes a 7. évadhoz. /// Blair Witch /// A ravasz, a legenda és két éles kardél - Guy Ritchie tuti teljesen beszívva forgatta le az Excalibur-filmjét, más magyarázat nincs: KING ARTHUR: LEGEND OF THE SWORD előzetes. /// Jön a MegaGorilla /// A FINAL FANTASY XV-höz készült film, a KINGSGLAIVE egy új, ütős előzetessel mutatja meg, hogy is kéne kinéznie 2016-ban egy animációs filmnek. /// Szeptember kettőt tessék a naptárban vastagon aláhúzni! Ekkor érkezik a Netflixre a NARCOS második évada.

BÓNUSZ – A NASA Rocketet és Grootot választotta hivatalos jelvényként a Nemzetközi Űrállomás egy küldetéséhez /// 19 cm-es "black & white" BATMAN-modell Jason Fabok designja alapján. Elég durván néz ki. 80 dolcsiba fog kerülni. /// Egy zene a STAR WARS: BATTLEFORNTból - Gordy Haab komponálta, de a hangzása alapján akár John Williams is lehetne, tökéletesen illeszkedik az SW világába. ///  Egy öreg jedi látogatót kap. "Hope is not lost today. It is found." by Mark Englert /// A Comic-Conon mutatták be, és 2017-től lesznek kaphatóak a LEGO BRICKHEADZ figurák, melyek a DC és a MARVEL szuperhőseit ábrázolják. /// Pár napja a Coldplay fellépett a New Jersey-i MetLife Stadiumban, és a koncert közben egyszer csak felbukkant MICHAEL J. FOX, és elgitározta velük a JOHNNY B GOODE-ot.

Kövess minket Facebookon és Twitteren!

Üzenj a szerkesztőségnek

Uralkodj magadon!
A Geekz kommentszabályzata: Csak témába vágó kommenteket várunk! A politikai tartalmú, sértő, személyeskedő és trollkodó, illetve a témához nem kapcsolódó hozzászólásokat figyelmeztetés nélkül töröljük! A többszörös szabályszegőket bannoljuk a Geekzről/444-ről!