Newsflash - 34-38. hét

  • Alejandro Jodorowsky és Ridley Scott kudarcba fulladt kísérletei után most Denis Villeneueve akar új filmadaptációt csinálni Frank Herbert DŰNÉjéből - jelenleg a jogokat próbálja megszerezni.
  • A Fox megvette Stan Lee élettörténetének jogait, de nem holmi biográfiát, hanem egy James Bond/Kingsman-jellegű, '70-es években játszódó akció-kalandot terveznek csinálni belőle, amelynek főszereplője a rettenthetetlen, fiatal Lee lesz. Ízlelgessétek: Stan Lee, akcióhős.
  • Doug Liman (A holnap határa) rendezi majd a Warner/DC JUSTICE LEAGUE DARK filmjét - amely korábban pár évig Guillermo Del Toro kezében volt. Még mindig csak annyit lehet tudni róla, hogy a csapat John Constantine-ból, Swamp Thingből, Deadmanből, Zatannából és Etriganból fog állni.
  • Ajvide Lindqvist könyvéből már készült svéd és amerikai filmadaptáció, de ez nem volt elég, hát most lesz belőle tévésorozat is: a TNT már berendelte az ENGEDJ BE! pilotját, a szériát Jeff Davis (Teen Wolf, Gyilkos elmék) gondozza majd.
  • Elhunyt Curtis Hanson, Oscar-díjas forgatókönyvíró és rendező. Legjobb, azóta klasszikussá vált filmje a SZIGORÚAN BIZALMAS című James Ellroy-adaptáció volt.
  • A MASS EFFECT: ANDROMEDA legutóbb a PlayStation eventen tűnt fel, ezzel demózta a Sony a felturbózott PlayStation 4, a PS4 Pro képességeit. Kiderült az is, hogy a játékban ismét megválaszthatjuk karakterünk nemét, de a férfi és a női főszereplő egy testvérpár, nem ugyanannak a szereplőnek a férfi vagy a női kiadásai. A Bioware a Ryder tesókhoz markánsan eltérő sztoriszálakat is ígér. Itt a PlayStation event-ről csent gameplay egyben:

  • Jövőre jön a STRANGER THINGS második évada. 1984 őszén játszódik majd, szóval egy évvel az első évad eseményei után. (Apropó: két remek poszter.)
  • "The Blow Must Go On", avagy az élet nem áll meg Escobarnál. A Netflix máris berendelte a NARCOS harmadik ÉS negyedik évadát. Célpont: a Cali kartell.
  • Jason Lewis az Obsidian Entertainment vezető, hátterekért felelős művésze összedobott valami nagyon jót a szabadidejében. Unreal 4 motoron lemodellezte Mos Eisley-t a STAR WARS: A NEW HOPE-ból. Még jobb hír, hogy a galaktikus söpredék kedvenc italozó helyét most bárki bejárhatja, akit letölti a cuccot. Kösz, Jason! (A minimum gépigény 16 GB RAM és Nvidia GTX760 vagy ennek az AMD megfelelője). Link. Akit pedig a projekt születése is érdekel, itt olvashat róla.
  • Most, hogy a Battle of the Bastards behúzott pár szaftos technikai díjat, a TRÓNOK HARCA az Emmy történetének legtöbbet díjazott drámasorozata lett - 35 szobra van (komédia kategóriában még előtte jár a Frasier és a Saturday Night Live).
  • Jön a Trónok harca illusztrált kiadása
  • Ben Affleck, aki jelenleg a JUSTICE LEAGUE-et forgatja, kiposztolt egy pár másodperces, hang nélküli videót, amelyen Deathstroke sétál a kamera felé. A The Wrap értesülései szerint a karakter nem csak Snyder filmjében, hanem Affleck saját BATMANjében is feltűnik majd, mi több, abban egyenesen a főgonosz lesz (hogy ki játssza, azt még nem tudni) - de ez utóbbit nem árt némi egészséges kétkedéssel fogadni, mert egyelőre csak pletyka.
  • TRAILER - Hollywood úgy érzi, van még bőr a Kör-rókán. RINGS trailer. /// Robotok a vadnyugaton: új előzetes az HBO WESTWORLD-sorozatához. Október 2-án debütál majd. /// Iko Uwais nagyon megszerette a brutál csontzúzásokat a The Raid-filmekben, úgy döntött, folytatja. HEADSHOT trailer. /// Free fire /// Hangulatos kis modern fantasy a Pacific Rim írójától - THE CURIOSITY teaser. /// Amy Adams és Jake Gyllenhaal, egykor férj és feleség, ronda dolgokat tudnak meg egymásról, és csúnya ügyekbe keverednek egymással: NOCTURNAL ANIMALS előzetes. /// Michael Fassbender és Brendan Gleeson mint apa és fia egy kemény bűndrámában? Jöhet! TRESPASS előzetes. /// Egy rajongó összevágta egy komplett előzetessé a GHOST IN THE SHELL teasereket. /// Boruljatok le (ismét) a VIKING előzetese előtt! /// Jennifer Lawrence és Chris Pratt egyedül egy meghibásodott űrhajón. Első trailer a PASSENGERS című sci-fihez. ///

  • WERK - Batman kicsit felturbózta magát a JUSTICE LEAGUE-hez: taktikai öltözék! /// Ugyanitt: J. K. Simmons mint Gordon felügyelő. /// Koncepciós rajzok Genndy Tartakovsky pár éve tervezett, de sajnos meg nem valósult SUPERMAN animációs rövidfilmjéhez. /// Jaws in space! Csápos-fogas koncepciós rajz A GALAXIS ŐRZŐI 2-höz. /// A tesók beálltak újságosnak a THOR: RAGNAROK forgatásán. /// Jeff Goldblum nagymester gőzerővel készül Grandmaster szerepére (THOR: RAGNAROK). /// Az első kép a JUMANJI-remake-ből, ami, mint kiderült, nem remake, hanem folytatás. Kevin Hart, Dwayne Johnson, Karen Gillan, Jack Black. /// Koncepciós rajz Duncan Jones következő filmjéhez, a MUTE című sci-fi-norihoz, amely afféle cyberpunk Casablanca lesz. És lesz valami kapcsolódási pontja az író-rendező első filmjéhez, a Holdhoz.
  • BÓNUSZ - Az megvan, hogy kiirtottuk az életet a Marson? (Francesco Francavilla) /// Amikor az Igazság Lasszója visszaüt! (Szegény Batman.) by Kerry Callen /// /// Háromperces STAR WARS-fanfilm a jakkui csata kezdetéről és három rohamosztagosról. "For the Empire." /// Na, ez már cosplay! (Harley's Joker) /// Végre megkaptuk a választ a nagy kérdésre: hol volt, és mit csinált Thor (és Hulk) a POLGÁRHÁBORÚ alatt? (Taika Waitititől, a What We Do In the Shadows rendezőjétől, aki jelenleg a THOR: RAGNAROKot forgatja.)

Kövess minket Facebookon és Twitteren!

Üzenj a szerkesztőségnek

Uralkodj magadon!
A Geekz kommentszabályzata: Csak témába vágó kommenteket várunk! A politikai tartalmú, sértő, személyeskedő és trollkodó, illetve a témához nem kapcsolódó hozzászólásokat figyelmeztetés nélkül töröljük! A többszörös szabályszegőket bannoljuk a Geekzről/444-ről!