Newsflash - 39-40. hét

  • Kudarc kudarc után, de Hollywood nem adja fel. Most a GEARS OF WARból akarnak filmet csinálni. A projekt a Universalnál van, és a Majmok bolygója-sorozat producere gondozza. Amolyan unott reménykedéssel várjuk, mi lesz belőle...
  • Elhunyt az az ember, aki alapjaiban változtatta meg az exploitation filmekről alkotott világképet. 87 éves korában itt hagyott minket a gore igazi keresztapja, HERSCHELL GORDON LEWIS. Aki nem tudná, hogy alkotásai mekkora hatást gyakoroltak a korai exploitationre, annak egy kis emlékeztető két részben: itt és itt.
  • Érdekes hír: egy kis amerikai stúdió, a Good Universe (ők csinálták többek közt a Vaksötétet) filmet készít a FIREWATCHból. A játék elég pofás, anno itt írtunk róla. És mivel az egész hangulat-, történet- és nem pedig csihipuhialapú... ki tudja, talán végre születik egy jó játékadaptáció.
  • Bár ez mindig is ott motoszkált a karakter hátterében (elvégre az amazonok egy olyan szigeten élnek, ahol kizárólag nők vannak), kimondatlanul és/vagy kisebb-nagyobb utalásokkal, Greg Rucka, a WONDER WOMAN jelenlegi írója megerősítette, hogy a harcos amazon immár hivatalosan is biszexuális. Mivel a világ legnagyobb, legismertebb női szuperhőséről beszélünk... ez nem kis dolog.
  • Folytatást kap a Turbo Kid

  • Koncepciós rajz Rozsomákról egy '90-es évek eleji, soha meg nem valósult X-MEN-filmhez - a rendező Katheryn Bigelow, a producer pedig James Cameron lett volna (akkoriban még házasok voltak). Rozsomák szerepére Bob Hoskinst szemelték ki, Viharéra pedig Angela Bassettet. (Cameron végül úgy döntött, inkább a Pókembert csinálja meg, de aztán abból sem lett semmi.)
  • A brit reklámügynökség, az Advertising Standards Authority nyomozást indított a NO MAN'S SKY ügyében: azt vizsgálják, felelősségre vonható-e a Hello Games és a Sony FÉLREVEZETŐ REKLÁMKAPMÁNY miatt. Ha igen, akkor is legfeljebb annyi történik, hogy az ASA eltávolíttatja a problémásnak ítélt reklámokat a Steamről és egyéb oldalakról - de a dolog érdekes precedenst teremthet.
  • Az első poszter a Wolverine 3-hoz, amely mostantól egyszerűen csak LOGAN címen fut. Hugh Jackman azt mondta, egy-két héten belül többet is látunk majd belőle. Ahogy a forgatókönyv második oldalából kiderül (James Mangold rendező tweetelte, a "fuck"-on túl a harcjelenetek leírása is beszédes), a film valószínűleg tényleg R-es besorolású lesz.
  • FORGATÁS - Tom Holland ismerős pózban a SPIDER-MAN: HOMECOMING New York-i forgatásán. ///Xavier professzor nincs túl jó formában: Patrick Stewart a harmadik Wolverine-filmben, a LOGANben + Egy ártatlan kis kép - valaki feldühítette Rozsomákot. (R-besorolás, bébi!). /// Frank Castle kicsit elhagyta magát. Már forog a Marvel/Netflix MEGTORLÓ-sorozata Jon Bernthallal. Valószínűleg jövő ősszel mutatják be. /// Bumm, lecsap a vasököl. A Marvel/Netflix következő sorozata, az IRON FIST jövő március 17-én érkezik. /// Denis Villeneuve, Ridley Scott, Harrison Ford és Ryan Gosling, a Szárnyas fejvadász folytatásának főkolomposai. A film hivatalos címe: BLADE RUNNER 2049. 2017. október 6-án mutatják be.
  • POSZTER / BORÍTÓ - Ezen a képen egy csomó ember nagyon nagy bajban van, és még csak nem is tudják. JOHN WICK poszter. /// IRON FIST-poszter Joe Quesada képregényrajzolótól. /// A végtelenbe és tovább? Az első poszter Luc Besson VALERIAN-adaptációjához. /// Az Image Comics borítója a BEOWULF képregényes adaptációjához. /// A vadnyugat szeme. Poszter az HBO WESTWORLD-sorozatához./// SUSPIRIA (Philipp Banken) /// Innen tényleg nem tűnik elég nagynak az a hajó... (Glenn Meling) /// A doktor hamarosan megkezdi rendelését. /// Ugye mindenki emlékszik még A SHAOLIN 36 PRÓBATÉTELÉre? (Gabz/Mondo)
  • MŰVÉSZET! - Élet a farmon. (Karl Fitzgerald) /// Csak mert jó. "Space Bummer" by Joe Triscari /// THE LAST OF US (Kevin Tong) /// SZÉDÜLÉS (Jonathan Burton) /// Ruccanjunk ki egy kunyhóba az erdő közepébe, jó móka lesz! (Chris Garofalo) /// Szép álmokat! (Sam Wolfe Connelly) /// Kemény. (Nicolas Delort)
  • TRAILER - A film, amely jövőre egész Hollywoodot leiskolázhatja. /// Itt az első előzetes a Marvel/Netflix következő dobásához, az IRON FISThez! Kapcsolódó hír, hogy az egy év múlva érkező DEFENDERSben (amelyben Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage és Iron Fist egy csapattá állnak össze) SIGOURNEY WAEVER lesz az egyelőre meg nem nevezett főgonosz. (Yay!) /// Visszatérés a náci Amerikába: hamarosan érkezik a THE MAN IN THE HIGH CASTLE második évada, itt van hozzá a trailer. /// JOHN WICK 2. /// Még két hét, és visszatér a legjobb kortárs sci-fi-sorozat. /// Meglepően hatásos (és szörnyfilmes) végső előzetes kapott a FANTASTIC BEASTS AND WHERE TO FIND THEM. /// Irány a csata pokla! Single player előzetes a BATTLEFIELD 1-hez. /// És ezt a lovecrafti anime-gyönyörűséget úgy nézzétek, hogy egy igencsak ígéretes szkeccsfilm csupán egyetlen darabjának előzetese. FORCE OF WILL (rész)trailer:

  • /// Javier Bardem Jack Sparrow-ra vadászik: Itt az ötödik KARIB-TENGER KALÓZAI első előzetese. /// Valahogy így kell WH40K játékot készíteni. SPACE HULK: DEATHWING fegyverbemutató! /// Vér, drogok, fegyverek, neowestern! Patrick Wilson és Ian McShane nekimennek a kartellnek egy határ menti kisvárosban. THE HOLLOW POINT trailer. /// Jamie Foxx mintha kicsit megirigyelte volna Keanu Reevestől a John Wick sikerét. SLEEPLESS előzetes. (És nézzétek meg a 2011-es francia eredetijét - Fehér éjszaka/Nuit blanche - mert egész frankó kis akció/thriller.) /// Anya és lánya elakadnak az autójukkal egy sötét, éjszakai, elhagyatott úton... és valami van odakint a fák között. THE MONSTER trailer. /// Roger Corman, a B-filmek pápája (producerként) leforgatta a klasszikus Death Race 2000 folytatását, amely pont ugyanúgy néz ki, mint az eredeti. Retró autós gyilok-őrület mindenkinek, aki szereti a bűnös élvezetet. DEATH RACE 2050 trailer!
  • BÓNUSZ - A hónap trollja cím nyertese: Ron Perlman! /// Ha lenne egy INDIANA JONES-rajzfilmsorozat, nagyjából így nézne ki a főcíme. Bárcsak lenne… /// Minden idők 10 legjobb filmes kaszkadőrmutatványa (a CineFix szerint). /// Egy olvasónk (@lennoxasaki) csinált egy durva profizmussal összevágott mashup-videót a 2016-os év filmjeiből.

Kövess minket Facebookon és Twitteren!

Üzenj a szerkesztőségnek

Uralkodj magadon!
A Geekz kommentszabályzata: Csak témába vágó kommenteket várunk! A politikai tartalmú, sértő, személyeskedő és trollkodó, illetve a témához nem kapcsolódó hozzászólásokat figyelmeztetés nélkül töröljük! A többszörös szabályszegőket bannoljuk a Geekzről/444-ről!