Kalózkodjunk együtt: Sea of Thieves nyereményjáték!

A Microsoft volt oly kedves, és megosztott velünk néhány kódot, amely a hamarosan érkező, konzolon Xbox exkluzív Sea of Thieves zárt bétájába  (január 24-29-ig tart) enged betekintést a szerencséseknek.  A Sea of Thieves egy multiplayerre kihegyezett, nyitott világú kalózjáték, remekbe szabott, stílusos grafikával. Íme egy kis figyelemfelkeltő:

A magam részéről nagy reményeket fűzök a programhoz, bízzunk benne, hogy ez majd visszateszi a térképre a fejlesztőket, a legendás Rare stúdiót. Nem mellesleg Xboxon a játék kihasználja a One X lóerő többletét, tehát ezen a masinán 4K-ban és HDR-ben válhatunk rumszagú tengeri ördögökké (persze a megfelelő tévékészülék birtokában).

Négy kódot sorsolunk ki, és ahhoz, hogy te legyél az egyik szerencsés, mindössze a következőket kell tenned: küldesz egy e-mailt a geekz@444.hu címre hétfő (január 22.) éjfélig, benne a neveddel, a tárgyban pedig annyival, hogy „I want to be a mighty pirate". A nyerteseket kedd estig értesítjük.  

Kövess minket Facebookon és Twitteren!

Üzenj a szerkesztőségnek

Uralkodj magadon!
A Geekz kommentszabályzata: Csak témába vágó kommenteket várunk! A politikai tartalmú, sértő, személyeskedő és trollkodó, illetve a témához nem kapcsolódó hozzászólásokat figyelmeztetés nélkül töröljük! A többszörös szabályszegőket bannoljuk a Geekzről/444-ről!