E3 2019 – Második rész

Folytassuk a maradék konferenciákkal (már nincs sok, ígérem). Ám először is egy kis lazulás, Devolver módra, avagy folytatódik a könnyes-mosolygós-vérben tocsogós E3 Saga, ezúttal a videokonferenciák világával:

Tetszett? Nekem is. A továbbiakban pedig immár a szándékolatlan paródia és önszatíra az úr, hiszen a Ubisofttal folytatjuk. Pontosabban a francia szoftveróriás az eddigi gyakorlattal szembemenve kifejezetten tradicionális, már-már lapos konferenciát tartott, ahol egyedül a Just Dance színpompás-ugrálós-kínos, a Viva TV hőskorát idéző táncbetéte idézte a szebb napokat. Új bejelentésük nem igazán volt, hiszen a harmadik Watch Dogs játék, a Legion már korábban lelepleződött. A Legion érdekes, az open world lagymatag állóvizét felkavaró húzása, hogy a játékban nem lesz hagyományos főszereplő, pontosabban a nem túl távoli, fasiszta-katonai diktatúrában sínylődő London minden átlagpolgára főszereplő lehet. A demóban például a kék galléros vagány, a hobbi MMA-harcos és kedves nagyi egyformán az Ügy szolgálatába állt. Reméljük, a dolog tényleg működni fog, ahogy ígérték (például hogy az átvezető videókban is aktuális protagonistánk fog szerepelni):

Új Ghost Recon is érkezik, a gonoszt maga Megtorló, AKA: Jon Bernthal alakítja:

Érdekes lehet még a cég görög mitológiai környezetbe ültetett válasza a Breath of the Wild-ra:

A Square Enix sem juttatta a közönséget oxigénhiányos állapotba a rettenetes meglepetésekkel. Ha csak a lényegre koncentrálunk, három címet érdemes a nagyérdemű figyelmébe ajánlani. Az újragondolt Final Fantasy VII első része, a Dying Light folytatása, valamint a Marvel's Avengers. Ímhol vannak:

A Nintendo igazi ínyencfalatokat tartogatott. Kezdjük a nagyágyukkal: továbbra is rohadt jól néz ki a Luigi's Mansion 3, Messiásként várjuk a Mario Maker 2-t. A Witcher 3 és az összes kiegészítője egyetlen pakkban teszi tiszteletét a kis masinán (szóval igen, Geralttal szörnyirthatunk vonaton/klotyón/parkban -- ahol tetszik), de jön végre a Dragon Quest XI S egy valag extrával az eredeti kiadáshoz képest. A Nintendo-Microsoft elmélyülő románcát pedig semmi sem példázza jobban, hogy Banjo Kazooie tiszteletét teszi a Smash Brosban (amúgy a két cég mindig is jóban volt egymással). És a nagy N megerősítette, hogy épp hegesztik a Breath of the Wild folytatását. Itt egy montázs mindenről, ami fontos:


Kövess minket Facebookon és Twitteren!

Üzenj a szerkesztőségnek

Uralkodj magadon!
A Geekz kommentszabályzata: Csak témába vágó kommenteket várunk! A politikai tartalmú, sértő, személyeskedő és trollkodó, illetve a témához nem kapcsolódó hozzászólásokat figyelmeztetés nélkül töröljük! A többszörös szabályszegőket bannoljuk a Geekzről/444-ről!