Newsflash! - 41. hét

  • hírgeekz1.pngAz Agents of S.H.I.E.L.D.-nek (bár a harmadik részre megint esett a nézettsége, a legfontosabb, 18-49 éves korosztályban olyan jól teljesített, hogy az NCSI-t is megverte) berendelték a teljes első évadát - 22 rész lesz.
  • A Warner fejese elismerte, hogy a Batmanen és Supermanen kívüli szuperhősfilmjeik hiánya egy "elmulasztott lehetőség" (értsd: "balfékek vagyunk"), és azt mondta, a jövőben egy egész sor TÉVÉS DC-sorozatot terveznek. Külön kiemelte WONDER WOMANt, akiből mindenképpen csinálnak sorozatot vagy mozifilmet (múltkor azt pletykálták, hogy talán a SUPERMAN VS. BATMANben is felbukkan majd).
  • Megkezdődött a szereplőválogatás Josh Trank FANTASZTIKUS NÉGYES rebootjához. Többek közt ezek a színészek vannak a listán: Michael B. Jordan, Kit Harington, Jack O’Connell, Miles Teller, Saorise Ronan (akit a Bosszúállók 2 Skarlát Boszorkányának is pletykáltak), Kate Mara, Margot Robbie.

  • SÖTÉTSÉG serege1.jpgVan valami morbid abban, hogy a FŰRÉSZ-filmek írói jegyzik majd az alapvetően gyerekképregény és mellesleg zseniális THE STUFF OF LEGEND forgatókönyvét (a sztoriban játékfigurák a mumus által elrabolt gazdájuk megmentésére indulnak egy fantáziavilágba).
  • A STAR WARS: THE CLONE WARS hányatott sorsú utolsó évadát végre bemutatják jövő év elején.
  • Tarantino szerint BATMAN nem egy érdekes karakter, és nem nagyon van mit játszani rajta, ezért majdnem mindegy, hogy melyik színész bújik a bőrébe. Szerinte Michael Keaton volt a legjobb, de aki IGAZÁN a legjobb lehetett volna (a '80-as években), az... Alec Baldwin. (Ha az egyébként borzalmas Az árnyékra gondolok (bár az már '94-es), akkor nem is mond hülyeséget.)
  • Harrison Ford szívesen részt venne a SZÁRNYAS FEJVADÁSZ tervezett folytatásában - ami ki tudja, mikor készül el. Ridley Scott egyelőre az EXODUSt forgatja.
  • Egy sor híres író szállt be George R.R. Martin Westerosról szóló novellagyűjteményébe, a decemberben megjelenő DANGEROUS WOMENbe. Az egyik történetet maga Martin írta a Targaryan polgárháborúról (The Princess and the Queen).
  • Bob Orci a napokban CBS-szel tárgyalt egy lehetséges STAR TREK tévésorozat elkészítéséről. Kifejezni is nehéz, milyen nagyszerű lenne, ha a franchise visszatérne a képernyőre, bár jobban örülnék, ha Orcinak és társainak nem lenne hozzá semmi közük.
  • Charlie Hunnamnak megjött az esze: kiszállt A szürke 50 árnyalata filmadaptációjából. (Persze az indoklás az, hogy tévés elfoglaltságai miatt nem ér rá erre a szerepre, de szeretnénk azt hinni, hogy "megjött az esze".)
  • POSZTER - Az AURA című magyar sci-fi plakátja. A filmet jövő februárban mutatják be, jelenleg az utómunkálatok zajlanak. /// Új poszter Spike Lee OLDBOYához.
  • MŰVÉSZET - A Mondo új posztersorozatot indít Marvel-karakterekkel. Az első a Silver Surfer. /// Groovy rajongói poszter A SÖTÉTSÉG SEREGÉhez. /// Alternatív/rajongói GRAVITÁCIÓ poszterek. /// Alex Malejev: A sötét lovag
  • BÓNUSZ - Így is lehet filmet reklámozni: kandi-kamerás ijesztgetés egy kávézóban a CARRIE kapcsán.

Kövess minket Facebookon és Twitteren!

Üzenj a szerkesztőségnek

Uralkodj magadon!
A Geekz kommentszabályzata: Csak témába vágó kommenteket várunk! A politikai tartalmú, sértő, személyeskedő és trollkodó, illetve a témához nem kapcsolódó hozzászólásokat figyelmeztetés nélkül töröljük! A többszörös szabályszegőket bannoljuk a Geekzről/444-ről!