Geekz Reborn

Kerülve minden felesleges szószaporítást: íme az új dizájn. Vélemények?

Az alábbi jótét lelkeknek szeretnék köszönetet mondani, ábécésorrendben: legelőször a mi saját bejáratú Chavezünknek, aki valami EMBERTELEN mennyiségű munkát fektetett a dizájn kialakításába. Néha szó szerint csodáltam a türelmét és a teherbírását. Minden tiszteletem. (Chavez japán gengszterfilmeket tárgyaló weboldala emitt található (mit különcködik, némá!), olvassátok, kommenteljétek a kiválóan megírt cikkeit!) Horváth Henrik grafikusművész a csecse logónkat dobta össze, egy Jet Li lábseprős könnyedtségével. Most őszintén, picit jó a fejléc, nem? Henrik munkáit megtekinthetitek ezen az oldalon, illetve a Panel és ZAP! magazinokban. A dizájnon a legutolsó simításokat a legendás (vagy inkább hirhedt?) Mano végezte, a kepregeny.net atyaúristene (csekkoljátok le a szájtot, szerintem az egész interneten nem hoztak még ki többet a wordpressből...)

Ők a változás legfőbb figurái, de a több hónapos meló (több hónapos, igen, nem kapkodunk el semmit) során a stáb minden tagja hozzátette a magáét. Őszintétlenség nélkül mondhatom, megérte.

Kövess minket Facebookon és Twitteren!

Üzenj a szerkesztőségnek

Uralkodj magadon!
A Geekz kommentszabályzata: Csak témába vágó kommenteket várunk! A politikai tartalmú, sértő, személyeskedő és trollkodó, illetve a témához nem kapcsolódó hozzászólásokat figyelmeztetés nélkül töröljük! A többszörös szabályszegőket bannoljuk a Geekzről/444-ről!