Buried - előzetes

Ryan Reynolds egy koporsóban, 6 láb mélyen a föld alatt, 90 percre elegendő oxigénnel, egy öngyújtóval és egy mobiltelefonnal felszerelve. A film alapsztorija körülbelül ennyi, a klausztrofób élmény garantált. Eddig egy teaser trailer járta körül az internetet, majd a produkciót bemutatták a Sundance filmfelsztiválon, ahol elöprő sikert aratott a kritikusok körében. Most megérkezett a teljes értékű előzetes, amiben mélyebben bepillanthatunk a történésekbe. A film egészének nagyrésze egy koporsóban játszódik majd, így egy viszonylag alacsony költségvetésű podukcióról van szó, a pénz helyett jóval inkább a kreativitáson és a szorongás nagyszerű adagolásán van a hangsúly. Kezdetben válogatott mozikban fogják csak játszani szeptember 24-től, a nemzetközi bemutató október 8-ig várat magára. Az ugrás után olvasható a hivatalos szinopszis és a képre kattintással megtekinthető a trailer a The Sun oldalán.

Paul Conroy is not ready to die. But when he wakes up 6 feet underground with no idea of who put him there or why, life for the truck driver and family man instantly becomes a hellish struggle for survival. Buried with only a cell phone and a lighter, his contact with the outside world and ability to piece together clues that could help him discover his location are maddeningly limited. Poor reception, a rapidly draining battery, and a dwindling oxygen supply become his worst enemies in a tightly confined race against time- fighting panic, despair and delirium, Paul has only 90 minutes to be rescued before his worst nightmare comes true.

 

Kövess minket Facebookon és Twitteren!

Üzenj a szerkesztőségnek

Uralkodj magadon!
A Geekz kommentszabályzata: Csak témába vágó kommenteket várunk! A politikai tartalmú, sértő, személyeskedő és trollkodó, illetve a témához nem kapcsolódó hozzászólásokat figyelmeztetés nélkül töröljük! A többszörös szabályszegőket bannoljuk a Geekzről/444-ről!