Frászkarika nyereményjáték

A Blog.hu-val közreműködésben hirdetjük meg ezt a nyereményjátékot: két jegyet nyerhettek a Frászkarika (Fright Night) premier előtti vetítésére. A vetítésre augusztus 17-én, 20 órakor kerül sor egy budapesti moziban.

A jegyek elnyeréséhez mindössze egy levelet kell küldenetek erre a címre. A levél támájának ezt adjátok meg: Frászkarika nyereményjáték!

A leveleket augusztus 16-ig küldhetitek.

Aki esetleg nem lenne tisztában vele: a Fright Night a nyolcvanas évek egyik legjobb horrorkomédiája. A történet szerint egy mimóza lelkű tinisrác észreveszi, hogy egyrészt a környéken sorra tűnnek el a fiatal nők, másrészt a szomszédjánál ezek a csajok mind megfordultak, harmadrészt a szomszéd szemfogai kicsit hosszabbak a szokásosnál... Az új változatban Colin Farrell játsza ezt a bizonyos titokzatos nőcsábászt, és állítólag már csak az ő alakítása miatt is érdemes megnézni a filmet (amelyről egyébként holnap kritikát is közlünk.)

Kövess minket Facebookon és Twitteren!

Üzenj a szerkesztőségnek

Uralkodj magadon!
A Geekz kommentszabályzata: Csak témába vágó kommenteket várunk! A politikai tartalmú, sértő, személyeskedő és trollkodó, illetve a témához nem kapcsolódó hozzászólásokat figyelmeztetés nélkül töröljük! A többszörös szabályszegőket bannoljuk a Geekzről/444-ről!