Prérifarkas blues-nyereményjáték

Az Agave a Geekzel közreműködésben felajánl 3 példányt (1-et minden nyertesnek) Christopher Moore a napokban napvilágot látott Prérifarkas Blues című könyvéből azoknak a szerencséseknek, akiket kisorsolunk. Ahhoz, hogy részt vehess a sorsoláson, küldj egy levelet erre a címre, és a levél tárgyába írd bele: Prérifarkas blues.

A leveleket november 14. reggelig küldhetitek.

A kiadó emígyen ajánlja a könyvet:

Christopher Moore a kortárs szatíra egyik legismertebb és legkedveltebb alakja, mesélő stílusa gyakran Kurt Vonnegutot és Douglas Adamst idézi. Kalifornia napsütése és az indián mítosz találkozik a legújabb, Prérifarkas blues című képtelen meséjében, megspékelve abszurd és kiszámíthatatlan fordulatokkal, így a végeredmény egy őrült ötletekkel teli történet nagyszellemről és kisemberről, szerelemről, mítoszról és megváltásról. Pontosabban: Samson Egyedül Vadászó éli az indián fiúk békés életét, mígnem tizenöt évesen kénytelen elszökni a varjú indiánok rezervátumából. Ma már sikeres biztosítási ügynök, van Mercedese, lakása és egy üres, kitalált élete. Nem sokkal a harmincötödik születésnapja után a végzet a szerelem veszélyes ajándékát kínálja fel neki egy Calliope nevű lány izgató alakjában... valamint egy átkot egy ősi indián isten, Prérifarkas kéretlen betoppanásával. Prérifarkas, a pajkos, csínytevő istenség azért jött, hogy a nyugalomból káoszt korbácsolva felébressze Samben a misztikus mesélőt, és közben csúnyán elcsessze az életét.

Kövess minket Facebookon és Twitteren!

Üzenj a szerkesztőségnek

Uralkodj magadon!
A Geekz kommentszabályzata: Csak témába vágó kommenteket várunk! A politikai tartalmú, sértő, személyeskedő és trollkodó, illetve a témához nem kapcsolódó hozzászólásokat figyelmeztetés nélkül töröljük! A többszörös szabályszegőket bannoljuk a Geekzről/444-ről!