Newsflash! (8. hét)

hírgeekz1.pngÁllítólag még léteznek olyan emberek, akik nem lógnak napi 4-5-8-24 órát a legnépszerűbb közösségi hálón, sőt még az is lehet, hogy nincsenek is regisztrálva (gusztustalan). Arra gondoltunk, hogy az ő kedvükért összedobunk vasárnaponként egy teszkó gazdaságos posztot, amelyben a Geekz FB-oldalára felkerült híreket, képeket és előzeteseket zanzásítjuk.

  • Jason Clarke váltja James Francót, mint főszereplő, a Majmok bolygója: Lázadás folytatásában, a DAWN OF THE PLANET OF THE APES-ben. Friss hír továbbá, hogy Kodi Smit-McPhee (Let Me In) is szerepet kapott a filmben, amely 15 évvel az első rész eseményei után játszódik majd, amikor már az intelligens majmok uralják a Földet (kicsit gyors a hatalomátvétel, nem?). A sztori egyrészt egy csoportnyi ellenálló tudósra fókuszál, másrészt Caeserra, aki igyekszik kontrollálni az új világrendet.
  • A FANTASZTIKUS NÉGYES rosszemlékű képregényadaptációját Josh Trank (Az erő krónikája) rebootolja. Az eredetinél már aligha lehet gyengébb, pláne hogy a hírek szerint Matthew Vaughn is beszállt a projektbe, mint producer.
  • Az X-Men: Days of Future Past szereplőgárdájához (Michael Fassbender, Nicholas Hoult, Patrick Stewart, Hugh Jackman, Ian McKellen, Jennifer Lawrence, James McAvoy) csatlakozott Peter Dinklage is, akit névről valószínűleg kevesen, arcról viszont annál többen ismerhetnek. Bryan Singer nem árulta el, hogy kit fog alakítani a mélynövésű színész, csak az biztos, hogy CGI-rásegítés nélkül fog játszani egy excentrikus figurát. Tippek?
  • Shane Acker (9) fogja rendezni a BEASTS OF BURDEN CG-animációs filmadaptációját. A képregény (amiben kutyák védelmezik a környéket mindenféle természetfeletti veszéllyel szemben) fantasztikus, remélhetőleg sikerül átmenteni szélesvászonra a báj, a humor és a horror briliáns ötvözetét.
  • John Williams azt mondta, szívesen visszatérne zeneszerzőnek az új STAR WARS filmekhez. Ha a majdani 9 film egy kerek egészet fog alkotni, akkor ennek mindenképpen van értelme, de a komponista utóbbi évekbeli munkáiból kiindulva: inkább ne.

  • Ősszel GEORGE R. ROMERO azt mondta, egy képregényt ír a Marvelnek - annyit árult el róla, hogy szuperhősök nem, zombik viszont (meglepő módon) lesznek benne. Teaser-kép: itt.
  • KÉPEK: Rozsomák megint nem jókedvűen ébredt – készül a THE WOLVERINE. Hamarosan forog az új X-MEN is, Bryan Singer posztolta nemrég ezt a képet: az egyik kerekesszék X-professzoré, a másik pedig X-professzoré lesz. Asa Butterfield (Ender) és Hailee Steinfeld (Petra) az év egyik legjobban várt sci-fijében, az ENDER'S GAME-ben. Bónusz: a csapatlogók.
  • A fantasy műfaja iránt érzett mérsékelt rajongásomnak köszönhetően még egyetlen epizódot sem láttam a Trónok harcából, de készséggel elhiszem Parraghramma kollégának, hogy nemszar a sorozat. Aki szintúgy ezen a véleményen van, az csekkolja a harmadik évadhoz készült előzetest: itt.
  • Wesley Snipes vámp zombikra vadászik a vadnyugaton – ez a Gallowwalkers, amely még 2006-ban forgott, majd 2010-ben készült el, de csak tavaly mutatták be a FrightFesten. Idén állítólag kap rendes bemutatót is, ennek örömére kijött belőle egy előzetes is:

Kövess minket Facebookon és Twitteren!

Üzenj a szerkesztőségnek

Uralkodj magadon!
A Geekz kommentszabályzata: Csak témába vágó kommenteket várunk! A politikai tartalmú, sértő, személyeskedő és trollkodó, illetve a témához nem kapcsolódó hozzászólásokat figyelmeztetés nélkül töröljük! A többszörös szabályszegőket bannoljuk a Geekzről/444-ről!