Newsflash! (16. hét)

  • hírgeekz1.pngJames O'Barr kultikus képregényének, a THE CROW-nak (A holló) az újabb adaptációjában valószínűleg Tom Hiddleston játssza majd a főszerepet.
  • Tévésorozat készül Terry Moore remek képregényszériájából, a RACHEL RISINGból. A mágiával, boszorkánysággal és halál utáni élettel átszőtt horrordráma elején Rachel arra ébred fel egy sírban, hogy halott. Egy kábelcsatorna kezeiben ebből valami nagyon-nagyon jó dolog lehet.
  • A Disney megerősítette, hogy 2015 nyarán jön JJ. Abrams STAR WARS mozija, ÉS hogy utána MINDEN NYÁRON lesz egy-egy SW-film.
  • Michael Rooker is csatlakozott a GUARDIANS OF THE GALAXY stábjához - Yondut alakítja majd, egy földönkívüli hőst, aki a képregényben az eredeti, '70-es évekbeli GotG csapatnak (tehát nem annak, amit a filmben látunk) az alapítótagja.

  • Silverscreen Terrors.jpgAz amerikai mozik (konkrétan: National Association of Theater Owners) az R-besorolású filmeket hibáztatják az egyre csökkenő nézőszámért, üzenetük a stúdióknak: „Csináljanak több családbarát és kevesebb R-es filmet.” Igen, tényleg erre van szükség. #idióták
  • Beszarás: a Paramount nyáron „Transformers 4 Chinese Actor Talent Search” címen egy valóságshow-t csinál, aminek a négy első helyezettje komoly szerepet kap majd a részben Kínában készülő TRANSFORMERS 4-ben Mark Wahlberg és Stanley Tucci mellett. Ha már úgyis benne vannak, nem akarnak egy hasonlót indítani íróknak és rendezőknek is? És stúdióvezetőknek?
  • POSZTEREK - Karakterposzterek a 300: A birodalom hajnalához. Itt az első poszter a THOR: SÖTÉT VILÁGhoz. Első poszter a R.I.P.D.-hez. Jeff Bridges alig várja, hogy valaki belekössön. A Szikla feszít az új FAST AND FURIOUS 6 poszteren.
  • TRAILER - Itt az első előzetes az R.I.P.D.-hez. Jeff Bridges halott, laza cowboyként szövegel, lő, és menti a napot. Vannak még mások is a filmben, de elég nehéz lesz mellette észrevenni őket. Az első trailer a THE LONE RANGERhez, ami okot ad némi bizakodásra. A BYZANTIUMnak, Neil Jordan vámpírfilmjének is van új trailere, és nem is akármilyen!
  • MŰVÉSZET! - Guillermo Del Toro ÖRDÖGGERINCét kiadja a Criterion, és ez a csodálatosság lesz a borítója. A popkultúra nagy "házainak" címerei TRÓNOK HARCA stílusban. Batman-gonoszok rendőrségi fotói az 1920-as évek stílusában. Művészi Breaking Bad, Szellemlovas, Nagymenők, Indiana Jones ésatöbbi plakátok a Joblo.com gyűjtésében.
  • BÓNUSZ: #1. Gusztusos Evil Dead sütik. #2. STAR WARS BRÉKING! Harrison Ford elmeséli Jimmy Kimmelnek, mi történt Hannal, Leiával és Chewbaccával a JEDI VISSZATÉR óta. 

Kövess minket Facebookon és Twitteren!

Üzenj a szerkesztőségnek

Uralkodj magadon!
A Geekz kommentszabályzata: Csak témába vágó kommenteket várunk! A politikai tartalmú, sértő, személyeskedő és trollkodó, illetve a témához nem kapcsolódó hozzászólásokat figyelmeztetés nélkül töröljük! A többszörös szabályszegőket bannoljuk a Geekzről/444-ről!