Newsflash! (22. hét)

  • hírgeekz1.pngA korábbi hírekkel ellentétben lehet, hogy mégis Sam Mendes rendezi a következő JAMES BOND-filmet. A legfrissebb infók szerint az MGM hajlandó várni a forgatással, amíg a direktor jelenleg zsúfolt időbeosztása kitisztul. A szkripten jelenleg is dolgozik John Logan.
  • A WORLD OF WARCRAFT mozifilm jövő év elejétől forog Duncan Jones rendezésében.
  • A hét meglepetéshíre: Hans Zimmer szerzi majd Christopher Nolan következő filmje, az INTERSTELLAR zenéjét is.
  • Milla Jovovich, Jackie Chan, Nicolas Cage és Wesley Snipes jó eséllyel benne lesznek A FELÁLDOZHATÓK 3-ban.

  • A legnagyobb amerikai mozilánctulajdonosokat tömörítő szervezet, a National Association of Theaters szabályozni akarja a filmelőzetesek hosszát. Ha elérik, amit akarnak, egy trailer nem futhat majd tovább két percnél (a jelenlegi hossz többnyire két és fél perc körül van). Indoklásuk: az előzetesek túl hosszúak, és túl sokat árulnak el a film sztorijából.
  • Egy kissé (de mindenképpen kellemesen) meglepő casting: Glenn Close játssza majd a GUARDIANS OF THE GALAXYBAN a Nova Corps (a Green Lantern Corps marveles megfelelője) vezetőjét.
  • machetemichelle.jpgMiközben új filmje, A FÖLD UTÁN megbukni készül a mozikban (legalábbis a gyalázatos kritikai fogadtatás alapján), Shymalan arról nyilatkozik, hogy talán végre megcsinálja a SEBEZHETETLEN 2-t. Viszont előbb még egy kisebb ("hyper-small") filmen gondolkodik.
  • Hugh Jackman beismerte egy interjúban, hogy az előző WOLVERINE-film nem úgy sikerült, ahogy akarták. Túl azon, hogy ez nyilván az új film „ez most jobb lesz, ígérjük" promóciójának része, azt hiszem, ennél közelebb sosem jutunk a „hát, azt a filmet teljesen elbasztuk" őszinteségi szinthez.
  • Joss Whedont megkérdezték, melyik Marvel-hősről csinálna legszívesebben filmet (vagy akár sorozatot, képregényt), mire azt mondta: BATMANről. Whedon indoklása: "Batman egy Marvel-karakter a DC világában".
  • Arnold Update! Schwarzenegger azt mondta, jelenleg három jövőbeli filmjét írják: az egyik a TERMINÁTOR 5, a másik a THE LEGEND OF CONAN, a harmadik az Ikrek folytatása, a TRIPLETS, amiben, öhhm, Eddie Murphy lesz a harmadik iker.
  • Heti (havi?) WTF: Felkerült a netre Nick Cave forgatókönyve a meg nem valósult GLADIATOR 2-höz, kapaszkodjatok meg: Maximus a túlvilágon harcol a római istenekkel, reinkarnálódik, és halhatatlanná válik, évezredeket háborúz végig, majd kiköt a mai Pentagonban. Aki nem bír magával, itt elolvashatja az egészet.
  • KÉP - Peter Dinklage az X-MEN: DAYS OF FUTURE PAST című retrópornó forgatásán. /// Az első kép a teljes harci felszerelésben lévő Sebastian Stanről (Bucky/Winter Soldier) a CAPTAIN AMERICA: WINTER SOLDIER forgatásán. /// Így fog kinézni a régi-új Optimus Prime a TRANSFORMERS 4-ben. /// Paul Giamatti, azaz Rhino A CSODÁLATOS PÓKEMBER 2 forgatásán, súlyos CGI-beavatkozás előtt. /// Életnagyságú, T-800-as Terminátor szobor. LEGÓból.
  • MŰVÉSZET! - BATPLOITATION! Francesco Francavilla: Batman 1972. Az olasz rajzoló álomprojektje: egy vagány ElseWorlds sztori, ami Batman történtét a '70-es évek exploitation stílusában mesélné el, bőrkabátos, cigiző Sötét lovaggal és Foxy Brown-szerű Macskanővel. Remélhetőleg egyszer megvalósul. /// A STAR WARS-filmek ponyvaregényekként. /// Don't fuck with the ewoks!
  • TRAILER - A géppuskacsöcsű Sofia Vergara kissé izgatott a MACHETE KILLS első trailerében

Kövess minket Facebookon és Twitteren!

Üzenj a szerkesztőségnek

Uralkodj magadon!
A Geekz kommentszabályzata: Csak témába vágó kommenteket várunk! A politikai tartalmú, sértő, személyeskedő és trollkodó, illetve a témához nem kapcsolódó hozzászólásokat figyelmeztetés nélkül töröljük! A többszörös szabályszegőket bannoljuk a Geekzről/444-ről!