Newsflash! (23. hét)

  • hírgeekz1.pngHa a jelenlegi tervek szerint valósul meg, akkor a THE OUTSIDER című filmet, amiben egy amerikai katona elmerül a II. világháború utáni Japán jakuza-alvilágában, Takashi Miike rendezi, Tom Hardy főszereplésével, Joel Silver producer felügyelete alatt. Amerikai, angol nyelvű produkció lesz, de független, nem pedig nagy stúdiós gyártásban.
  • Sokunk egyik kedvenc képregénysorozatából, a FABLESből mozifilm készül. Az író Jeremy Slater (most a készülőben lévő Fantastic Four rebooton dolgozik), a rendező Nikolaj Arcel lesz (ő pedig a svéd Tetovált lány adaptáció direktora).

  • Az EXPENDABLES 3-ban a hírek szerint Mel Gibson játssza majd a gazembert, aki a segge szétrúgásáért rimánkodik Stallonénak és társainak. A filmet 2014 augusztus 15-én mutatják be az amerikai mozik, a Schwarzenegger/Stallone-féle börtönből szökős hepajt, az ESCAPE PLANt (korábban The Tomb címen futott) pedig idén október 18-án.
  • A Marvel Kick-Asst, azaz Aaron Taylor Johnsont akarja megnyerni Quicksilver szerepére a BOSSZÚÁLLÓK 2-be. Van ebben egy jó vicc valahol...
  • Közel a célhoz az a Kickstarter kampány, amivel egy TARDISt (sajnos nem életnagyságút, "csak" kb. 30 cm magasat) akarnak Föld körüli pályára lőni - maga a Tardis már kész, csak a feljuttatásához kell pénz, mert az erre a célra használt rakétában, amit általában mindenféle vállalatok és egyetemek haszontalan műholdjaival töltenek fel, nem mérik olcsón a helyet.
  • safezombi.jpgJoss Whedon azt nyilatkozta, hogy Robert Downey Jr. nélkül (akinek a Vasember 3-mal lejárt a szerződése a Marvellal, és még nem tudni, mi lesz) nem csinálja meg a BOSSZÚÁLLÓK 2-t. „He is Iron Man".
  • Zod az ACÉLEMBERben szét fog csapni egy műholdat, amin a Wayne Enterprises logója lesz. Nem egészen „Stáblista utáni Nick Fury" színvonalú univerzumépítés, de legalább valami.
  • Benicio Del Toro is csatlakozott a GUARDIANS OF THE GALAXY stábjához - sőt, egy nagy szerepre és több filmre írt alá, bár még nem tudni, kit fog játszani. De ez a film minden új hírrel egyre ígéretesebb lesz.
  • Animációs film készül A KIS HERCEGből, ilyen szinkronszereposztással: James Franco, Jeff Bridges, Rachel McAdams, Marion Cotillard, Benicio Del Toro, Paul Giamatti. A rendező Mark Osborne (Kung Fu Panda).
  • A HALÁLOS IRAMBAN 6 világviszonylatban átszáguldott az 500 milliós bevételi határon. A Universal összes eddigi filmje közül ez érte el leggyorsabban ezt az összeget.
  • KÉP - Csak pókfej és Gwen hálóhintáznak. /// A hegyesfülű Evangeline Lilly harcra kész A HOBBIT második részében (SMAUG PUSZTASÁGA). /// Stan Lee a cameóját forgatja A CSODÁLATOS PÓKEMBER 2-höz. /// Csapó! Stephen King az UNDER THE DOME forgatásán.
  • POSZTER - Ez a kihajtogatható, és elvileg kivehető, négyoldalas poszter lesz Scott Snyder és Jim Lee jövő héten startoló új képregénysorozatában,a SUPERMAN UNCHAINEDben. /// Spanyol poszter a ZOMBIHÁBORÚhoz. /// Igen fasza poszter a SAFE HAVENhez, Gareth Evans szegmenséhez a V/H/S 2-ből, ami állítólag nem kicsit jobb, mint az első rész. /// Az első poszter Sly és Arnold börtönszökős filmjéhez, az ESCAPE PLANhez. /// Itt az első (még kisméretű) poszter A HOBBIT: SMAUG PUSZTASÁGÁhoz.
  • TRAILER - Ethan Hawke megirigyelte a Fast & Furious sikerét? A GETAWAY trailerében úgy töri az autókat, mint Vin Diesel és Paul Walker együttvéve. A fülke négy keréken. /// Újabb brutál ACÉLEMBER trailer. Ha látni már nem akarsz belőle, legalább hallgasd (szinte egyáltalán nincs benne dialógus és effekt), mert a zenéje... /// LUTHER. Harmadik sorozat. Júliusban. Első trailer. Örülünk.
  • BÓNUSZ - Samuel L. Jackson („the one who knocks") Walter White-ot játszik egy jótékonysági akció keretében. Badass. 

Kövess minket Facebookon és Twitteren!

Üzenj a szerkesztőségnek

Uralkodj magadon!
A Geekz kommentszabályzata: Csak témába vágó kommenteket várunk! A politikai tartalmú, sértő, személyeskedő és trollkodó, illetve a témához nem kapcsolódó hozzászólásokat figyelmeztetés nélkül töröljük! A többszörös szabályszegőket bannoljuk a Geekzről/444-ről!