Newsflash! - 31. hét

  • hírgeekz1.pngAz ARROW sikerén felbuzdulva a CW egy új DC-szuperhősből tervez tévésorozatot csinálni. FLASH a tervek szerint először az ARROW második évadában bukkan fel mellékszereplőként (ahogy mellesleg a Black Canary is), majd pedig megkapja a saját szériáját. Közben viszont a csatorna egyelőre jegelte az AMAZON című Wonder Woman sorozatát.
  • Samuel L. Jackson játssza majd a rosszembert a Mark Millar képregényéből készülő SECRET SERVICE-ben, amit Matthew Vaughan rendez. Colin Firth és Michael Caine szintén részei a színészstábnak.

  • Végre egy kis infómorzsa a Wally Pfister-féle TRANSCENDENCE című sci-fi sztorijáról: Johnny Depp (hátha ehhez levetkőzi a sparrow kapitányos manírjait), a mesterséges intelligencia megteremtője, feltölti a tudatát az internetre, hogy onnan segítse az emberiség előrehaladását - vagy egy klónja tör a világ elpusztítására?
  • A SNOWPIERCER rekordokat dönt Dél-Koreában: az első két napon több mint egymillióan nézték meg. Az első kritikák is igen lelkesek.
  • Mary Lynn Rajskub visszatér Chloe O'Brian szerepében a jövő nyáron érkező 24: LIVE ANOTHER DAYben.
  • James Cameron az eredetileg tervezett két AVATAR folytatás helyett HÁROM folytatást akar. Az elsőt 2016 decemberében a mutatják be, a másodikat és harmadikat egy-egy évvel később. Talált magának írótársakat is: Josh Friedman (Világok harca, Fekete dália), Rick Jaffa és Amanda Silver (új Majmok bolygója filmek) és Shane Salerno (Aliens vs. Predator 2, Vadállatok).
  • POSZTER - Imax poszter a GRAVITYhez. /// Új plakát az ENDER'S GAME-hez. /// Új poszter a THOR: THE DARK WORLDhöz a zsúfolt fajtából.
  • KÉP - A hipster Parker és az emós Osborn. Kép A CSODÁLATOS PÓKEMBER 2-ből.  /// X-MEN: DAYS OF FUTURE PAST: A legtöbben másképp képzelik el az intim közelséget Jennifer Lawrence lábával.  /// Bolivar Trask: kis ember nagy bajusszal és még nagyobb robotokkal. Robog az X-MEN: DAYS OF FUTURE PAST reklámkampánya. Van vírusvideó  és Trask Industries honlap is.
  • TRAILER – Rendhagyó, hátborzongatóan jó trailer a BREAKING BAD utolsó évadához: Bryan Cranston az Ozymandiast olvassa fel. Jó ómen Walter White-ra nézve (nem). /// Sherlock visszatért /// Új RIDDICK trailer, ami akár régi is lehetne, amennyi újdonság van benne... /// Új MACHETE KILLS trailer! Ez még az első résznél is eszementebb vadbaromságnak tűnik. (Szerencsére.)
  • BÓNUSZ - PACIFIC RIM trailer a klasszikus Godzilla hang- és hangulatmintájára!

Kövess minket Facebookon és Twitteren!

Üzenj a szerkesztőségnek

Uralkodj magadon!
A Geekz kommentszabályzata: Csak témába vágó kommenteket várunk! A politikai tartalmú, sértő, személyeskedő és trollkodó, illetve a témához nem kapcsolódó hozzászólásokat figyelmeztetés nélkül töröljük! A többszörös szabályszegőket bannoljuk a Geekzről/444-ről!