Newsflash! - 34. hét

  • hírgeekz1.pngA Crazy Heart és a közelgő Out of the Furnace rendezője, Scott Cooper dirigálja majd Stephen King VÉGÍTÉLET (The Stand) című regényének szélesvásznú adaptációját (remélhetőleg jobb lesz, mint a '94-es minisorozat). A korábbi rendezőjelölt Ben Affleck volt, aki... tippeljetek, miért nem ér rá hirtelen erre a projektre.
  • Avi Lerner producer (Expendables-filmek, Rambo) egy RAMBO tévésorozatot akar tető alá hozni Stallone "kreatív" (írói, produceri, rendezői?) közreműködésével. A címszerepet nem ő alakítja.
  • Mark Millar azt mondta, hogy a Fox készülő marveles filmjei, az X-MEN és a FANTASZTIKUS NÉGYES ugyanabban az univerzumban játszódnak. Ami azt jelenti, hogy egy-két film múlva... crossover time!
  • D.J. Caruso szerint a PREACHER filmadaptáció még mindig tervbe van véve, csak kicsit dolgozni kell a forgatókönyvön, mert... nos, nem túl stúdióbarát.
  • KÉP - Michael Rooker kék, tarajos és szigorú a GUARDIANS OF THE GALAXY forgatásán. /// Izomszagot hoz a szél - Snipes, Coutore és Stallone az EXPENDABLES 3 forgatásán. /// Paul Giamatti hisztérikus pre-Rhino a CSODÁLATOS PÓKEMBER 2-ben. /// Új kép az X-MEN: DAYS OF FUTURE PASTból. A professzornak épp Sentineleket és hajhullást jósoltak. /// A George Lucas eredeti (az ismerttől még gyökeresen más) forgatókönyve alapján készült THE STAR WARS képregény első oldala és bevezető szövege.
  • TRAILER - Baromi hatásos, dialógus nélküli trailer a HOMELAND harmadik évadához. /// Új, hosszabb trailer Ridley Scott és Cormac McCarthy közös indulójára az évfilmje kategóriában: THE COUNSELLOR. /// A BATTLEFIELD 4-ben Michael Bayt játszhatsz, és egész épülteket dönthetsz le, sőt, egész városokat pusztíthatsz el.  
  • BÓNUSZ - Mondo-poszter a THE WORLD'S ENDhez. /// Csak egy random kép a DAREDEVIL egyik idei (márciusi) számából. /// És ha már itt tartunk: meg lehet tekinteni a legjobb Batfleck-mémeket összegyűjtve, ezek meg a legjobb twitter-reakciók. /// Már illegálisan filmet rögzíteni sem hagyják nyugodtan az embert a moziban...

Kövess minket Facebookon és Twitteren!

Üzenj a szerkesztőségnek

Uralkodj magadon!
A Geekz kommentszabályzata: Csak témába vágó kommenteket várunk! A politikai tartalmú, sértő, személyeskedő és trollkodó, illetve a témához nem kapcsolódó hozzászólásokat figyelmeztetés nélkül töröljük! A többszörös szabályszegőket bannoljuk a Geekzről/444-ről!