Newsflash! - 36. hét

 • hírgeekz1.pngBemutatták Torontóban Eli Roth kannibálhorrorát, a THE GREEN INFERNÓt, és a visszhang meglepően pozitív, állítólag Roth messze túlteljesítette önmagát. Ennek örömére be is jelentette a folytatást (BEYOND THE GREEN INFERNO), aminek viszont már csak társírója lesz, rendezni Nicolás López fogja - szerinte a második rész úgy fog viszonyulni az elsőhöz, mint az Aliens az Alienhez (nagy szavak ezek az Aftershock rendezőjétől).
 • Cronenberg korai zsengéje, a PARAZITÁK is áldozatul esik a vég nélküli feldolgozáshullámnak. Rie Rasmussen rendezheti, Ian Driscoll írhatja, mindenki bekaphatja.

 • Roland Emmerich nem nyugszik, a Függetlenség napja 2 után rebootolni akarja a STARGATE-et is - azzal a felkiáltással, hogy azt eleve trilógiának tervezték, de a tévésorozatok macerásan tennék lehetővé a folytatást, úgyhogy inkább resetelik az egészet.
 • Úgy néz ki, Alan Taylor, a Thor: The Dark World és féltucatnyi Trónok harca epizód rendezője dirigálja majd a TERMINATOR franchise rebootját. Mostow-hoz vagy McG-hez képest máris előrelépés (bár mi nem lenne az?), a többit majd meglátjuk.
 • breaking bad1.jpgAz A SLIGHT TRICK OF THE MIND című regény adaptációjában Sir Ian McKellen játssza majd az öreg, emlékezetproblémákkal küszködő mesterdetektívet, Sherlock Holmes-t, akinek Watson nélkül kell megoldania élete utolsó rejtélyét.
 • Tévésorozat (THE EXPANSE) készül a Térség című könyvsorozatból, aminek első része, a LEVIATÁN ÉBREDÉSE itthon is megjelent (tökös, kick-ass űropera, érdemes elolvasni, nemsokára kritikánk is lesz róla). A pilotot a Mark Fergus/Hawk Ostby páros írja (Az ember gyermeke).
 • A Hemlock Grove (tini Twin Peaks-light) producer- és írógárdája új adaptációt készül forgatni a Warnernél a DR. MOREAU SZIGETÉből.
 • TRAILER - Előzetes a BLOOD TIES-hoz - klasszikus stílusú, '70-es években játszódó zsaru-gengszter krimi a törvény ellentétes oldalain álló testvérekkel, vagány bajszokkal és frizurákkal, Clive Owennel, Billy Cruduppal, Mila Kunisszal, Marion Cotillard-al és James Caannal. Várjuk! /// Itt az első trailer a ROBOTZSARUhoz! /// Új előzetes a GRAVITYhez.
 • POSZTER - All-star MACHETE KILLS poszter. /// Christopher Ecclestonnak csak a füle áll jól az új THOR: THE DARK WORLD poszteren. /// Poszter a Dinobotokat ígérő Transformers 4-hez, ami mostantól TRANSFORMERS: AGE OF EXTINCTION névre hallgat. Reméljük, tényleg kihal benne minden és mindenki, akkor hátha nem lesz ötödik rész.
 • KÉP - Amber Heard a szépségkirálynők alapkellékeivel pózol a MACHETE KILLShez. /// Patrick Hughes rendező és valami statiszták a THE EXPENDABLES 3 forgatásán.
 • MŰVÉSZET - Francesco Francavilla képregényrajzoló portréja Walter White-ról: "Say my name." /// Batman, Batmobil és Gotham by Sean Gordon Murphy; és szintén tőle: Megtorló, fegyverraktár-furgon, bűnös város.

Kövess minket Facebookon és Twitteren!

Üzenj a szerkesztőségnek

Uralkodj magadon!
A Geekz kommentszabályzata: Csak témába vágó kommenteket várunk! A politikai tartalmú, sértő, személyeskedő és trollkodó, illetve a témához nem kapcsolódó hozzászólásokat figyelmeztetés nélkül töröljük! A többszörös szabályszegőket bannoljuk a Geekzről/444-ről!