Newsflash! - 39. hét

  • hírgeekz1.pngAz Agents of SHIELD-hype közepette a DC és a Fox bejelentették, hogy tévésorozatot készítenek a fiatal James Gordonról GOTHAM címen - Batman maga nem, de néhány híres ellensége felbukkanhat majd a szériában.
  • Lehet, hogy a DC évek óta csak töketlenkedik a mozifilmek terén, főleg a Marvelhez képest, de tévés fronton nem vacakolnak. A GOTHAM után most bejelentették, hogy a CONSTANTINE-ból is sorozatot csinálnak az NBC-nél. Az írók és producerek David S. Goyer és Daniel Cerone (A mentalista) lesznek.

  • Bryan Singer CREATURE AT BAY címen tévésorozatot tervez a SyFynál, ami nagyjából arról szólna, amiről a Pacific Rim első pár perce: nyakunkon a kaijuk!
  • GRAND THEFT AUTO V: egymilliárd dollár három nap alatt. A Call of Duty: Black Ops II rekordját döntötte meg, ami ugyanezt az összeget 15 nap alatt hozta. De nem csak a játékok, hanem az egész szórakoztatóipar területén egyedülálló ez a teljesítmény. Hollywood elképedve figyel.
  • POSZTER - Heimdall és Malekith a THOR: THE DARK WORLD új poszterein. /// Új, mindenrajtavan poszter az ENDER'S GAME-hez.
  • TRAILER - ENDER'S GAME tévéspot: sajnos egyre inkább úgy néz ki az egész, mint egy tipikus sci-fi akciófilm. /// FIRESTORM trailer: Andy Lau szarrá lövi Hong Kongot. /// Jude Law DOM HEMINGWAY című gengszterkomédiája pofátlanul nagy szórakozásnak tűnik. /// Bazijó előzetes a BONNIE & CLYDE-hoz, a Historyn decemberben műsorra kerülő, kétrészes tévéfilmhez Emilie Hirsch-sel, Holly Hunterrel és William Hurttel. /// Rövid, de nagyszerű trailer Frank Darabont noir sorozatához, a MOB CITYhez. /// "You hit like a vegetarian." Stallone és Schwarzenegger egymásnak esnek az ESCAPE PLANben.           
  • KÉP - Először úgy volt, hogy Kurt Russell benne lesz a HALÁLOS IRAMBAN 7-ben, aztán úgy volt, hogy mégsem lesz benne, most meg itt van róla az első kép a forgatáson. /// Cillian Murphy a sötét lovagként, uszkve egy évtizeddel ezelőtt, a BATMAN BEGINS meghallgatásán. (Val Kilmer Batman-jelmezében?) /// Azért ez egy elég kifejező kép a michealbayről. (A TRANSFORMERS 4 forgatásáról, honnan máshonnan?)
  • BÓNUSZ - Ezt a briliáns Craig Thompson (Blankets, Habibi) rajzolta Joss Whedonnak. /// Míg a jubileumi DOCTOR WHO-ra várunk... Itt egy Neil Gaiman által írt miniepizód a Doctorral és Riverrel, ami a 7. évad DVD-extrájaként jelent meg: Rain Gods. /// Útmutató a STAR WARShoz J.J. Abramsnek. Reméljük, már látta:

Kövess minket Facebookon és Twitteren!

Üzenj a szerkesztőségnek

Uralkodj magadon!
A Geekz kommentszabályzata: Csak témába vágó kommenteket várunk! A politikai tartalmú, sértő, személyeskedő és trollkodó, illetve a témához nem kapcsolódó hozzászólásokat figyelmeztetés nélkül töröljük! A többszörös szabályszegőket bannoljuk a Geekzről/444-ről!