Newsflash! - 42. hét

  • hírgeekz1.pngLehet, hogy a klasszikus Universal szörnyek új életre kelnek egy közös univerzumban. A VAN HELSING és a MÚMIA elvileg már sínen van, és siker esetén a stúdió a többi sztorit is modernizálja - aztán persze jöhetnek majd a mindenféle crossoverek. Jó ötlete? Mivel az Orci-Kurtzman páros keze van a dologban, szinte biztos, hogy nem.
  • Henry Selick, a Karácsonyi lidércnyomás és a Coraline rendezője élőszerelős mesét készít: Adam Gidwitz A TALE DARK AND GRIMM című könyvét adaptálja vászonra, amiben Hansel és Gretel elhagyják a saját világukat, csak hogy még sötétebb és veszélyesebb (Grimm) mesékbe csöppenjenek.

  • Alan Taylor rendező valahogy úgy képzeli el a TERMINATOR 5-öt, mint a Batman Begins: tiszta lap, és visszanyúlás a gyökerekhez.
  • Akiknek tetszett a TŰZGYŰRŰ, azok 1.) örülhetnek, mert Guillermo Del Toro és Travis Beacham már írják a folytatás forgatókönyvét, 2.) aggódhatnak, mert ettől függetlenül a projekt még mindig nem kapott zöld utat a stúdiótól.
  • herkules.jpgA '90-es évek közepén Stanley Kubrick folytatást tervezett a DR. STRANGELOVE-hoz, Son of Strangelove címen... és azt akarta, hogy Terry Gilliam rendezze.
  • A Marvel alaposan rá akar gyúrni a tévés kontentjére - és még csak nem is az animációs filmekkel. A hírek szerint négy drámasorozatot és egy minisorozatot készül tető alá hozni, ráadásul nem országos csatornákban gondolkodik (mint az ABC, ahol az Agents of SHIELD fut), hanem kábelekben és video on demand szolgáltatásokban, mint a Netflix vagy az Amazon. Azt persze egyelőre még véletlenül sem lehet tudni, milyen sorozatokról van szó, de ezek alapján igencsak komolyan gondolják a dolgot.
  • A THE WALKING DEAD negyedik évada brutális nézettséggel startolt: 16,1 millión tapadtak tegnap a tévék képernyője elé. Összehasonlításképp: a harmadik évad anno 10.9 millióval nyitott, az eddigi rekord pedig az azt záró tavaszi finálé volt 12,4 millióval.
  • Mulder és Scully alakváltó földönkívüli óriásrobotok ellen: Az IDW képregényes crossovert ad ki az X-AKTÁKkal és a TRANSFORMERSszel. Nem vicc.
  • KÉP - Elég cool banner a THE RAID 2-höz.
  • MŰVÉSZET - Jim Lee exkluzív alternatív borítója a THE SANDMAN OVERTURE-hoz. /// A VÉGJÁTÉK és a Mondo.
  • TRAILER - NON-STOP előzetes: Liam Neeson megint keménykedik, ezúttal légimarshallként, Az árva és Az ismeretlen férfi rendezőjének új filmjében. Egész dögös kis thrillernek tűnik. /// Így kell bő fél percben BATMAN játékot reklámozni. ARKHAM ORIGINS TV spot. /// Itt a trailer a THE DAY OF THE DOCTORhoz, a Doctor Who jubileumi, 50. évfordulós különkiadásához. /// Thor kétségkívül tudja, hogy kell megérkezni egy csatába. Klip. /// A Sony összedobott egy új, láthatóan nem olcsó reklámfilmet a PS4-hez. /// Új trailer a JACK RYAN: SHADOW RECRUIThoz - ennél konvencionálisabb és unalmasabb már nem is lehetne.
  • BÓNUSZ - Stan Lee nincs oda a 3D-őrületért  /// A SZÁRNYAS FEJVADÁSZ előzetese - klasszikus noirként. /// Zack Snyder és Bruce Timm rövid animációs megemlékezése SUPERMAN 75 évéről, John Williams és Hans Zimmer zenéjével - lényegében ikonikus képek/jelenetek gyors egymásután vágása. Egy kicsit lehettek volna kreatívabbak. /// Professor X kirúgja Rozsomákot az X-Menből:

 

Kövess minket Facebookon és Twitteren!

Üzenj a szerkesztőségnek

Uralkodj magadon!
A Geekz kommentszabályzata: Csak témába vágó kommenteket várunk! A politikai tartalmú, sértő, személyeskedő és trollkodó, illetve a témához nem kapcsolódó hozzászólásokat figyelmeztetés nélkül töröljük! A többszörös szabályszegőket bannoljuk a Geekzről/444-ről!