Newsflash! - 50. hét

  • hírgeekz1.pngJohn Connor még csak majdnem biztos (Jason Clarke), Sarah Connor viszont már teljesen: Emilia Clarke fogja játszani a karaktert a TERMINATOR rebootban.
  • A Disney elnöke azt mondta, hogy - az új STAR WARS forgatókönyve elvileg kész lesz januárra - dolgoznak egy új INDIANA JONES film elkészítésén is, de még nincs sztori, minimum két-három évet várni kell rá - a cég nem nagyon szól bele abba, hogyan csinálja a filmjeit a Marvel. Konkrétan: "Kiérdemelték maguknak a jogot, hogy kövessék a saját kreatív víziójukat."
  • A Paramount rebootolja a CSUPASZ PISZTOLYt, főszerepben Ed Helms-szel.

  • Az egyik leghíresebb olasz horrorképregény, a DYLAN DOG jövőre megjelenik Magyarországon. Kezdetben egy 200 oldalas kiadvány lát napvilágot 400 példányban (cirka 3000 Ft-ba kerül majd), és nyilván mindenféle esetleges folytatás az első kötet sikerének függvénye. A kötet mögött a Fumax kiadó áll, és ki tudja, ha elkapkodják (elkapkodjuk) azt a 400-at, talán nem csak folytatás lesz, hanem az anno abbamaradt másik olasz horrorképregény, a DAMPYR is új életre kel.
  • batman.jpgHugh Jackman után most Andrew Garfield borzolgatja a rajongói kedélyeket, mondván, hogy három PÓKEMBER-filmre írt alá, és onnantól nem érdekli a dolog. Marc Webb is trilógiáról beszél, szóval a negyedik részhez lehet, hogy majd kereshet a Sony új színészt és rendezőt. Vagy sok nullát írnak a csekkfüzetbe. Vagy rebootolják az egészet megint.
  • Az első BOSSZÚÁLLÓKból kimaradt War Machine, de a másodikban már zúzni fog: Don Cheadle szerepet kapott az AGE OF ULTRONban.
  • Az NBC nem csak Draculát és a Farkasembert viszi képernyőre, a ROSEMARY GYERMEKÉRE is rátette a kezét. A könyvből Párizsban játszódó, négyrészes minisorozatot csinálnak. Írja Scott Abbott (utolsó filmje a 2002-es A kárhozottak királynője volt) és James Wong (Végső állomás, X-Akták, American Horror Story), rendezi Agnieszka Holland.
  • A Sony leszerződtette David Guggenheimet (Védhetetlen, Elárulva), hogy írja meg az ezer éve halogatott BAD BOYS 3-at. Egyelőre viszont sem Smith, sem Lawrence, sem Bay visszatéréséről nincs szó.
  • Juan Antonio Bayona (Az árvaház, A lehetetlen) rendezheti a Z VILÁGHÁBORÚ folytatását. Pitt visszatér producernek és zombimenünek.
  • A Sony tényleg nem kispályázik. A héten jelentették be, hogy külön filmet kap a Pókember-univerzumukban VENOM és a SINISTER SIX. A mítosztágítást egy ötfős íróagytröszt felügyeli: Alex Kurtzman, Roberto Orci, Jeff Pinkner, Drew Goddard (aki ugye a marveles Netflix-projektnek is része) és Ed Solomon. A Venomot Kurtzman írja és rendezi, a Sinister Sixet Goddard írja (és talán rendezi is majd).
  • A második TINTIN film továbbra is sínen van, Peter Jackson hozzálát, amint végzett A hobbit utómunkálataival.
  • godzilla.jpgSamuel L. Jackson szerepet kaphat a Warner új TARZAN adaptációjában, Alexander Skarsgard és Christoph Waltz mellett.
  • TRAILER - Az első előzetes Christopher Nolan INTERSTELLARjához. Keveset látunk a filmből, és az sem mond sokat, mégis fantasztikus hangulatú. /// "And the butchery begins." Durván jó trailer a HOUSE OF CARDS februárban startoló második évadához. /// Ha nem tudnánk, hogy Hollywoodban sokkal jobban csinálnak előzeteseket, mint filmeket, akkor ez most előlépett volna 2014 egyik leginkább várt filmjévé: EDGE OF TOMORROW trailer. /// GODZILLA trailer! (A nyitány briliáns, ami utána jön, totál átlag.) /// A semmiből bukkant elő ez a kissé '80-as évekre hajazó, kissé E.T.-s, kissé Super 8-as sci-fi kaland, ez alapján akár még jó, sőt, varázslatos is lehet. EARTH TO ECHO trailer.
  • POSZTER - A legutóbbi SIN CITY poszteren az állt alcímként, hogy A Dame to Die For, de a mostanin már korrigálták a... hülyeséget? Átverést? Mindegy. Szóval, A DAME TO KILL FOR. És ki tudja, még az is lehet, hogy augusztus 22-én ezúttal tényleg bemutatják a filmet. /// Caesarnak nem tetszik a pofád. Poszter a DAWN OF THE PLANET OF THE APES-hez. /// Van új poszter  a GODZILLÁhoz.
  • MŰVÉSZET - Francesco Francavilla borítója a márciusban startoló SILVER SURFER sorozathoz. /// Koncepciós rajz Sunspothoz, még az X-MEN: AZ ELSŐK idejéről, amiben eredetileg szerepelt volna a karakter. (Az ELJÖVENDŐ MÚLT NAPJAIBAN ugye már tényleg benne lesz, Adan Canto játssza majd.)
  • BÓNUSZ - Megépített, szépen repesztő és doromboló Batmobile a klasszikus BATMAN: THE ANIMATED SERIES alapján. Videó is van hozzá. /// Ennél jobban nem töltheted a következő fél órát: egy videóba vágva Arnold karrierjének összes hullatermelése. (A Kommandónál picit megugrik a counter.)

Kövess minket Facebookon és Twitteren!

Üzenj a szerkesztőségnek

Uralkodj magadon!
A Geekz kommentszabályzata: Csak témába vágó kommenteket várunk! A politikai tartalmú, sértő, személyeskedő és trollkodó, illetve a témához nem kapcsolódó hozzászólásokat figyelmeztetés nélkül töröljük! A többszörös szabályszegőket bannoljuk a Geekzről/444-ről!