Newsflash! - 3. hét

  • hírgeekz1.pngJön a DJANGO LIVES, az eredeti Django folytatása, magával Franco Neróval a főszerepben. A sztori szerint az idős címszereplő 1915-ben, Hollywoodban dolgozik szakértőként westernfilmek forgatásán, amíg gengszterek újra harcra nem kényszerítik. A rendező Joe D'Augustine, aki vágóként több Tarantino-projektben is részt vett.
  • Kész Quentin Tarantino új forgatókönyve, a THE HATEFUL EIGHT című western, amiben szerepet szán Christoph Waltnak és Bruce Dernnek. A hírt időközben Dern is megerősítette.

  • Az AMC és Vince Gilligan nem sokat pöcsöltek. Breaking Bad spin-offjuk, a BETTER CALL SAUL elstartol idén novemberben.
  • Az ABC még nem rendelt belőle pilotot, de az AGENT CARTER sorozat jövője ettől függetlenül egyre biztosabbnak látszik: már kapott showrunnereket, és Hayley Atwell is a fedélzeten van. Ha megvalósul, a széria az első Amerika Kapitány film után egy évvel játszódik majd.
  • Az NBC berendelte a CONSTANTINE sorozat pilotját. Az író PERSZE David S. Goyer…
  • A még mindig cím nélküli SUPERMAN/BATMAN filmet majdnem egy évvel eltolta a Warner. 2015. július 17. helyett 2016. május 6-án mutatják be. Hogy "az alkotóknak legyen idejük teljesen megvalósítani a víziójukat" és hasonló dumák. A DC ezzel kesztyűt vágott a Marvel pofájába - nekik ugyanis már van egy filmjük bejelentve ugyanarra a hétvégére (amiről viszont még nem tudni, hogy mi).
  • batman-jock.jpgA Fox eddig nagyon ígéretes GOTHAM c. sorozata, ami az első hírek szerint Gordonról és a bűnös városról, nameg a kisfiú Bruce Wayne-ről szólt volna, éppen sok-sok fokot zuhant az "alig várom" skálán: a széria addig követi majd Wayne sorsát, amíg magára ölti a denevérjelmezt (a sorozatfináléban), és olyan gonosztevők eredettörténetét is elmeséli, mint a Pingvin, a Makcsanő és a Riddler. Szóval, egy pre-batmanes, gordonos noir helyett kapunk egy batmanes Smallville-t. Szar csere.
  • Az ANT-MAN a jelek szerint kétgenerációs lesz, ugyanis a főszereplő, Paul Rudd Scott Langet alakítja majd, míg az EREDETI Ant-Mant, Hank Pymet (dobpergés) a nagy Michael Dougles!
  • Jack Bauer május 5-én tér vissza terroristákat irtani a 24: LIVE ANOTHER DAY-ben, a sorozat új, 12 részes évadában, rögtön egy duplaepizóddal. A stábhoz egyébként időközben csatlakozott Yvonne Strahovski egy londoni CIA-ügynök szerepében.
  • Bennfentes információk szerint Michael Arndt forgatókönyvíró azért távozott a STAR WARS EPISODE VII-ből, mert az ő sztorija Luke, Han és Leia gyerekeiről szólt volna, a szülőkkel pusztán mellékszerepben, Abrams viszont fordítva akarja: Luke-ék főszerepben, a kölykök háttérben, és majd csak a VIII., IX. részben lépnek elő fontosabb karakterekké.
  • Az AVENGERS: AGE OF ULTRON kapott egy új gazembert James Spader címbeli főgonosza mellé: Thomas Kretschmann Wolfgang von Strucker bárót, a náci tisztből lett HYDRA vezetőt alakítja majd. A színész többfilmes szerződést írt alá, úgyhogy a Marvelnek hosszútávú tervei vannak a karakterrel.
  • Nyilván rohadtul meglepő, de James Cameron leigazolta Sam Worthingtont és Zoe Saldanát az AVATAR mindHÁROM folytatásához. A filmeket egyben kezdik forgatni idén, premierek 2016, 2017 és 2018 decemberében.
  • A Disney/Marvel Johnny Deppet akarja megnyerni a készülő DOCTOR STRANGE film fő- és címszerepére - a tárgyalások folyamatban vannak.
  • TRAILER - Első előzetes az ALKONYATTÓL PIRKADATIG sorozatból. Az a helyzet, hogy ez a "You be cool" nagyon szarul hangzik nem Clooney szájából. /// A börtön után: február 9-én visszatér a THE WALKING DEAD. /// Trailer Sam Mendes és John Logan PENNY DREADFUL című, klasszikus rémtörténeteket újraértelmező horrorsorozatához, ami májusban startol a Showtime-on. Akár jó is lehet. /// A teljes trailer a TRÓNOK HARCA negyedik évadához. Biztos van, aki még nem látta. (LOL)
  • BÓNUSZ - A STAR WARS/TRÓNOK HARCA crossover!

Kövess minket Facebookon és Twitteren!

Üzenj a szerkesztőségnek

Uralkodj magadon!
A Geekz kommentszabályzata: Csak témába vágó kommenteket várunk! A politikai tartalmú, sértő, személyeskedő és trollkodó, illetve a témához nem kapcsolódó hozzászólásokat figyelmeztetés nélkül töröljük! A többszörös szabályszegőket bannoljuk a Geekzről/444-ről!