Newsflash! - 6. hét

 • hírgeekz1.pngA SNOWPIERCER végül megmenekült a vágóollóktól Amerikában (a forgalmazó Weinsteinék ugye ki akartak nyiszálni belőle 20 percet), viszont cserébe csak limitált bemutatót kap.
 • A PREACHER tévésorozatos adaptációja sok év tökölés után végre révbe ért! Az AMC-nél fog megvalósulni, a Breaking Bad producere, Sam Catlin showrunneri felügyelete alatt, a producerek és az írók pedig Seth Rogen és Evan Goldberg lesznek. Nem rossz, én azt mondom, egyáltalán nem rossz (mindenképpen jobb, mint egy-két korábbi terv, pl. a kétórás mozifilm).

 • Az AMERIKAI ISTENEK tévésorozat-adaptációja újra a láthatáron, miután tavaly ősszel (sajnos) bedőlt az HBO hat évados terve. Ezúttal a FreemantleMedia (Tomorrow People) szedte össze magának a jogokat - meglátjuk, mi lesz belőle, elvileg maga Gaiman is része a projektnek executive produceri minőségben.
 • Még egy Neil Gaiman-hír: a BBC az ANANSI FIÚK-ból (ami az Amerikai istenek egyfajta spin-offja) csinál minisorozatot.
 • batman-hellboy.jpgAz őszi hírekkel ellentétben Will Smith mégsem lesz benne a FÜGGETLENSÉG NAPJA folytatásaiban. A film elkészülését ez nem fogja befolyásolni, mert Emmerich és Dean Devlin előrelátók voltak: két forgatókönyv-változatot írtak, egyet arra az esetre, ha Smith elvállalja a szerepet, egyet arra az esetre, ha nem.
 • Paul Bettany fogja alakítani az android(szerű) Víziót az AVENGERS: AGE OF ULTRON-ban. A színész az első részben és a Vasember-filmekben Stark J.A.R.V.I.S. nevű mesterséges intelligenciájának hangja volt, szóval Vízió nyilván abból fejlődik majd tovább - ha hűek maradnak a képregényhez, akkor Ultronnak köszönhetően.
 • John Scalzi REDSHIRTS című regényéből (szatirikus sci-fi, ami akár egyfajta Star Trek-paródiaként is értelmezhető) minisorozatot csinál az FX. Érdekes lesz.
 • Ben McKenzie (Southland) játssza majd a fiatal James Gordont a GOTHAM tévésorozatban. (Fun fact: ő volt Batman hangja az Első év animációs adaptációjában.)
 • A SyFy tévésorozatot csinál Brian Wood és Riccardo Burchielli képregényéből a DMZ-ből, amiben egy riporter a közeljövőben a demilitarizált zónává vált Manhattanben ragad egy második polgárháború idején.
 • A Marvel belőtte 2016-ra a GUARDIANS OF THE GALAXY 2-t. Persze, ha az első rész bukik, akkor jó eséllyel ez terv is, viszont nyilván meg kell mutatniuk, hogy bíznak a filmjükben.
 • A Fox és Josh Trank rendező egy nagy nevet akarnak az új FANTASZTIKUS NÉGYES mozi Doctor Doomjának a szerepére, és keresésüket nem korlátozzák a férfinemre. Szóval, lehet, hogy Victor von Doomból Victoria von Doom lesz. (A feketebőrűvé változtatott Johnny Storm ugye már megvan - Michael B. Jordan - Reed Richardra Miles Teller tűnik befutónak, Sue Storm pedig vagy Emmy Rossum vagy Kate Mara lesz.)
 • Úgy tűnik, Seth Gordon (Förtelmes főnökök, Személyiségtolvaj) fogja rendezni az UNCHARTED mozifilmet David Guggenheim (Védhetetlen, Elárulva) forgatókönyvéből.
 • TRAILER - Schwarzenegger durvul: red band trailer a SABOTAGE-hoz.
 • MŰVÉSZET - A Mondo újabb gyönyörű VISSZA A JÖVŐBE II posztere. /// Francesco Francavilla: Batman, 1935 és tisztelgés George A. Romero előtt. /// Egy kurvajó poszter az A FIELD IN ENGLAND-hez

Kövess minket Facebookon és Twitteren!

Üzenj a szerkesztőségnek

Uralkodj magadon!
A Geekz kommentszabályzata: Csak témába vágó kommenteket várunk! A politikai tartalmú, sértő, személyeskedő és trollkodó, illetve a témához nem kapcsolódó hozzászólásokat figyelmeztetés nélkül töröljük! A többszörös szabályszegőket bannoljuk a Geekzről/444-ről!