Newsflash! - 7. hét

  • hírgeekz1.pngA briliáns atmoszférájú brit összeesküvés-thrillernek, az UTOPIA-nak hatrészes amerikai remake-e készül az HBO-nál, David Fincher és Gillian Flynn közreműködésével (akik most utóbbi könyve, a Gone Girl adaptációján dolgoznak). A mindenféle pozitívumok (csatorna és alkotók) ellenére is ez tipikus "miért kell?" remake-nek tűnik - viszont az eredeti sorozatnak már forog a második évada Angliában.
  • Kevin Feige azt mondta, dolgoznak rajta, hogy valamikor tető alá hozzanak egy önálló Black Widow-filmet. Addig is a karakternek elvileg nagy szerepe lesz az új CAPTAIN AMERICA-filmben, ami Feige szerint drasztikus változtatásokat hoz a Marvel mozis univerzumába (és nagy hatással lesz a BOSSZÚÁLLÓK 2-re is).
  • A True Detective rendezője, Cary Fukunaga fogja írni és rendezni Stephen King AZ című regényének filmadaptációját (de előtte még egy afrikai gyerekkatonáról szóló háborús drámát csinál).
  • Már forog a BOSSZÚÁLLÓK 2 Johannesburgban, ahol a film nyitójelenete játszódik majd.
  • A STAR WARS EPVII idén májustól forog, előreláthatólag decemberig. A szereplőválogatás már nagyrészt befejeződött, de Abramsék egyelőre mindent titokban tartanak.
  • Kurt Sutter azt mondta, számítógépes (akció/kaland) játék készül a SONS OF ANARCHYból. 
  • Ez a kép a GRACEPOINTból, a zseniális BROADCHURCH amerikai remake-éből van, amiben David Tennant nem csak eljátssza ugyanazt a karaktert másodszor, de tökugyanúgy is néz ki, mintha közvetlenül az eredeti forgatásáról ruccant volna át az államokbelibe. (Mint látható, társa a gyerekgyilkossági nyomozásban itt a breaking bades Anna Gunn lesz - amúgy a sorozatnak elvileg kicsit más sztorija és befejezése lesz, mint a brit eredetinek.)
  • MŰVÉSZET - A Mondo posztere a HANNIBALhoz. Fél óra alatt eladták mind. /// Két poszterszépség a TRUE DETECTIVE-hez. A baloldali a Mondótól, a jobboldali Francesco Francavillától. Francesco Francavilla unatkozott, úgyhogy csinált egy rajzot a GLADIATORhoz.
  • TRAILER - Március 7-én (Netflixen) végre jön a STAR WARS: THE CLONE WARS utolsó, 13 részes évada. Itt egy Yoda-promó hozzá. /// BRICK MANSIONS (a B13 - A bűnös negyed amcsi remake) trailer sok ugrabugrálással, Paul Walkerrel és RZA-vel. /// Új trailer a TRANSCENDENCE-hez: Johnny Depp az új SkyNet, é ott lesz mindenhol. 
  • BÓNUSZ -  Gary Oldman Robert De Nirót játssza! (A harmadik perctől érdekes.) /// Meg lehet nézni a legutóbbi TRUE DETECTIVE epizód lélegzetelállító, vágás nélküli fináléját. 

Kövess minket Facebookon és Twitteren!

Üzenj a szerkesztőségnek

Uralkodj magadon!
A Geekz kommentszabályzata: Csak témába vágó kommenteket várunk! A politikai tartalmú, sértő, személyeskedő és trollkodó, illetve a témához nem kapcsolódó hozzászólásokat figyelmeztetés nélkül töröljük! A többszörös szabályszegőket bannoljuk a Geekzről/444-ről!