Star Wars Episode VII: Dramatis Personae

sw1Ahogy az várható volt, a forgatás kezdetének közeledtével az eddigiekhez képest sportosabb ütemben érkeznek az infók a Csillagok háborúja következő, a Disney és J.J. Abrams nevével fémjelzett, szélesvásznú fejezete kapcsán. Futótűzként terjed a hír, miszerint hivatalosan is megvannak a szereplők: John Boyega (Attack the block), Daisy Ridley, Adam Driver, Oscar Isaac (Inside Llewyn Davis), Andy Serkis (A Gyűrűt Kereső Óriásgorilla), Domnhall Gleeson, valamint Max von Sydow (Az Elmúlt 30 Év Összes Bölcs Öregembere Egyben) lesznek az új arcok.

Hangsúlyozzuk megint, hogy ők csak a newbie-k, hiszen azt már tegnap is rebesgették, hogy az idős Han Solo elég központi figurája lesz a történetnek, Ford mellett pedig Hamill, Fisher, Peter Mayhew, Anthony Daniels és Kenny Baker is visszatérnek.SWCast

Innentől lehet találgatni, ki milyen szerepet kap majd. Serkis animált karakter lesz? Von Sydow sith-mester, netán Kenobi szelleme? Boyega a Star Wars filmek harmadik, főszerepet kapó feketéjeként Mace Windu unokája, vagy Lando fia? Han Solo még közel 70 évesen is annyira tökös, hogy a saját gyermeke helyett rak rendet (mondjuk ez nem igazán kérdés)? Őszülnek-e vajon a vukik? Mindenesetre legalább ott még nem tartunk, mint sok másik, nagyon várt filmnél, hogy már a casting alapján csalódásra kelljen berendezkednünk.

Kövess minket Facebookon és Twitteren!

Üzenj a szerkesztőségnek

Uralkodj magadon!
A Geekz kommentszabályzata: Csak témába vágó kommenteket várunk! A politikai tartalmú, sértő, személyeskedő és trollkodó, illetve a témához nem kapcsolódó hozzászólásokat figyelmeztetés nélkül töröljük! A többszörös szabályszegőket bannoljuk a Geekzről/444-ről!