Itt a trailer az új Call of Duty-hoz, amiben Kevin Spacey lesz a főgenya

Az egykor legendás, sőt az FPS-ek világában paradigmaváltó Call of Duty-sorozat ázsiója elég keményen megkopott az utóbbi években – mondjuk ki, az utolsó Modern Warfare, a Ghosts, a Black Ops 1-2 egy-két jobb pályától és ötlettől eltekintve igen szarok voltak.

codspacey

Ha az Activision most, ezzel az új, nextgenes címmel, az Advanced Warfare-rel (ami a Black Ops 2-höz hasonlóan jövőbeli hadviselés szépségeibe vezeti a játékost) sem tudja kihúzni a CoD-ot a gödörből, lassan keresztet lehet vetni a sorozatra. De talán sikerül nekik: Kevin Spacey-t mindenesetre megnyerték a főgonosz szerepére (gyönyörű, ahogy az előzetesben elhangzó monológjával a House of Cards-beli karakterét hozza), úgyhogy a játék IQ-szintje máris emelkedett vagy 100 pontot.

Az Advanced Warfare november 4-én jelenik meg (egyelőre Xbox One-ra jelentették be, de nyilván jönni fog PS4-re és PC-re is).

 

Kövess minket Facebookon és Twitteren!

Üzenj a szerkesztőségnek

Uralkodj magadon!
A Geekz kommentszabályzata: Csak témába vágó kommenteket várunk! A politikai tartalmú, sértő, személyeskedő és trollkodó, illetve a témához nem kapcsolódó hozzászólásokat figyelmeztetés nélkül töröljük! A többszörös szabályszegőket bannoljuk a Geekzről/444-ről!