Newsflash - 20. hét

  • A héten elhunyt a zseniális H. R. Giger. Nekrológ és laudáció
  • Úgy néz ki, Ridley Scott fogja rendezni Matt Damont Andy Weir THE MARTIAN című (ősszel itthon is megjelenő) sci-fi regényének adaptációjában. A sztori szerint a főhős egy balul elsült Mars-expedíció során egyedül marad a vörös bolygón, miközben a Földön mindenki halottnak hiszi. A könyv remek, úgyhogy Scott ezúttal talán TÉNYLEG diadalmasan tér majd vissza a sci-fi műfajához.
  • Állítólag a Disney kiadja majd a klasszikus STAR WARS-trilógia totál eredeti, mindenféle szirszar, utólagos változtatások nélküli verzióját DVD-n és BD-n. Ha igaz, már csak ezért megérte, hogy megvették a Lucasfilmet.
  • Az X-MEN-filmek producere megerősítette, hogy Channing Tatum fogja eljátszani Gambitot az X-MEN: APOCALYPSE-ban (és talán egy külön Gambit-filmben is). Taylor Kitsch-nél jobb lesz, az biztos.
  • Így nem lett Farkas (= Rozsomák) Mel Gibsonból.
  • A lázadók egyik legtökösebb pilótája bemutatott J.J. Abramsnek: Denis Lawsont újra felkérték Wedge Antilles szerepére a STAR WARS EP VII-be, de a színész szimplán azzal söpörte le a válláról a dolgot, hogy "unalmas".
  • Megerősítették, hogy Roberto Orci rendezi a STAR TREK 3-at. Erre nem tudunk semmi szalonképeset mondani.
  • 25 éve jelent meg itthon az első PÓKEMBER-képregény. Új! volt és Színes! és fasza.
  • A GOTHAM sorozatban benne lesz majd a Kétarcú és a Joker is, még ha nem is a legelején. Vagyis teletömik a sorozatot az összes nagy Batman-ellenséggel (amikor Batman még sehol sincs - a terv az, hogy a sorozat a Batman-jelmez felöltésével ér majd véget). Promókép a teljes gárdával:

gotham

  • KÉP - Itt az első hivatalos kép az új Batmanről és a Batmobile-ról. Ben Affleck szerelése elég vagány és oldschool, azt meg kell hagyni. És ilyen volt az új Batmobile még a készítési fázisban. /// Már az 1946-ban játszódó AGENT CARTER-nek is van logója. (Vajon túl nagy kérés, hogy afféle fasza női Indiana Jones-széria legyen belőle?) /// ...és megkapta az első promóját a CW-nél frissen berendelte FLASH és IZOMBIE is. /// Elvetett vizuális konceptek A CSODÁLATOS PÓKEMBER 2-höz a Zöld manóról és Rinóról. Persze, hogy sokkal jobbak, mint amiket végül a kész filmben láttunk. /// Ilyen is lehetett volna: korai vázlatok az új GODZILLÁhoz. (Ez meg itt a kritikánk a filmről.) /// Mi a fasz? Szakállas, szivarozó nagypapa-Transformer?

transformers

  • POSZTER - A GALAXIS ŐRZŐI is megkapta a szokásos "mindenkirajtavan" posztert (ami kicsit sem hasonlít pl. a Bosszúállók poszteréhez - *köhh*).
  • TRAILER – Jó. Magyar. Trailer: Fehér Isten. /// Interstellar /// V/H/S – Viral /// Megérkezett a CONSTANTINE első előzetese. A címszerepben Matt Ryan továbbra is rendben van, viszont ezt a trailert kicsit megvághatták volna - fele ilyen hosszan kétszer ilyen hatásos lenne. /// Új TRANSFORMERS: A KIHALÁS KORA trailer. Jó sok michael bayizmussal. /// Bő öt perces trailer érkezett a CW ősszel startoló THE FLASH sorozatához. Nem is rossz.
  • BÓNUSZ - Conan O'Brien tippjei a STAR WARS EPISODE VII alcímére. /// Mostanában biztos nem fogsz ennél viccesebb és gonoszabb animációs sci-fi rövidfilmet látni. JOHNNY EXPRESS:

Kövess minket Facebookon és Twitteren!

Üzenj a szerkesztőségnek

Uralkodj magadon!
A Geekz kommentszabályzata: Csak témába vágó kommenteket várunk! A politikai tartalmú, sértő, személyeskedő és trollkodó, illetve a témához nem kapcsolódó hozzászólásokat figyelmeztetés nélkül töröljük! A többszörös szabályszegőket bannoljuk a Geekzről/444-ről!