Sínen van Tarantino új westernje

Januárban Tarantino eléggé felhúzta magát, amikor kiszivárgott tervezett új westernje, a The Hateful Eight forgatókönyve - nem csak azt jelentette ki, hogy ezután sosem csinálja meg a filmet, hanem még a Gawkert is beperelte, amiért elterjesztette a szkripthez vezető linket. (Állítása szerint összesen hat „anyabaszónak” küldte el a forgatókönyvet – egyikük szerint jó poén volt kilőni a netre.)

cast
Áprilisra Tarantino kissé lenyugodott, és szervezett Los Angelesben egy egyszeri, speciális felolvasóestet, amiben a színpadon, élőben instruálta a történetét eljátszó színészeket, Samuel L Jacksont, Tim Roth-ot, Kurt Russellt, James Parksot, Amber Tamblynt, Michael Madsent, Denis Menochet-t, James Remart, Zoe Bellt, Walton Gogginst és Bruce Dernt.

Az est sikere valószínűleg meggyőzte Tarantinót, hogy talán mégsem kéne kikukáznia az egész projektet, úgyhogy a hírek szerint a The Hateful Eight most – kissé átírva – újra sínen van. A forgatás novemberben kezdődik Wyomingban, többnyire ugyanazokkal a színészekkel (kivéve talán Tim Roth), akik a felolvasóesten is részt vettek.

cast1
A film a polgárháború után játszódik, és egy viharban elkeveredő postakocsi utasairól szól. Van köztük fejvadász (Jackson, Russell), cowboy (Madsen), konföderációs katona (Dern) és fogoly (Tamblyn) – elképzelésünk sincs, miféle konfliktusok származhatnak abból, hogy pár ilyen jámbor figurát összezárnak a semmi közepén.

hateful

Kövess minket Facebookon és Twitteren!

Üzenj a szerkesztőségnek

Uralkodj magadon!
A Geekz kommentszabályzata: Csak témába vágó kommenteket várunk! A politikai tartalmú, sértő, személyeskedő és trollkodó, illetve a témához nem kapcsolódó hozzászólásokat figyelmeztetés nélkül töröljük! A többszörös szabályszegőket bannoljuk a Geekzről/444-ről!