Harbinger Down trailer - Oldschool szörnyhorror az Alien és A dolog nyomdokain

Alec Gillis és Tom Woodruff, Jr., Hollywood egyik legnevesebb praktikus effektes cége, az Amalgamated Dynamics alapítói még tavaly kalapozták össze a pénzt első saját készítésű szörnyfilmjükre Kickstarteren. A mindössze 350-400 ezer dolláros költségvetésű, az Alien és A dolog atmoszféráját (és történetét) idéző horror fő vonzereje a műfajba szerelmes geekek számára az, hogy teljes egészében praktikus effektekkel készül: a szörnyeket bábokkal, gépekkel, maszkokkal és stop-motionnel keltik életre.

harbdown

A történet szerint egy halászhajó (kapitánya: Lance fucking Henriksen), fedélzetén néhány globális felmelegedést tanulmányozó egyetemistával, egy régi szovjet űrjármű roncsaira bukkan, amiből mindenféle nyálkas és rosszkedvű alakváltó idegen szörnyek másznak elő. Az előzetes alapján ez tényleg egy nagy Alien/A dolog mash-upnak tűnik, és már most üvölt róla, hogy csurig lesz ordas nagy sablonokkal. Mégis alig várjuk, hogy láthassuk, mert nagyon kell már a világnak egy ilyen kemény, a régi klasszikusok szellemiségét megidéző, véres-csápos és kellemesen gusztustalan, oldschool horror.

Kövess minket Facebookon és Twitteren!

Üzenj a szerkesztőségnek

Uralkodj magadon!
A Geekz kommentszabályzata: Csak témába vágó kommenteket várunk! A politikai tartalmú, sértő, személyeskedő és trollkodó, illetve a témához nem kapcsolódó hozzászólásokat figyelmeztetés nélkül töröljük! A többszörös szabályszegőket bannoljuk a Geekzről/444-ről!