Mad Max: Fury Road - Fullban nyomják a posztapokalipszist

Lassan másfél éve csöpögnek ilyen-olyan infók az új Mad Maxről, a Fury Roadról: itt egy koncepciós rajz, ott egy kép a forgatásról, amott egy tényleges jelenetfotó - utóbbi olyan ritkaságszámba ment, hogy ha láttunk egyet, azt hittük, karácsony van. Na, az Entertainment Weekly most közzétett egy rakás új képet, amikről azonnal látszik: a veterán George Miller gond nélkül megtartotta a korábbi filmek hangulatát. Koszos, kies posztapokaliptikus jövő, száguldó autótákolmányok, bizarr kinézetű banditák. Csak Mel Gibson hiányzik, helyette Tom Hardy játssza Maxet - de ez egyáltalán nem rossz csere. Mellette Charlize Theron tündököl, ami szintén egyáltalán nem rossz.

És csak úgy P.S.: nem mintha a korai hírverésnek feltétlenül hinni kellene, de pár hónapja már tartottak a filmből egy előzetes vetítést, és akik ott voltak rajta, azok el voltak ragadtatva a filmtől. Az egyik vélemény szerint a Fury Road végig kb. olyan, mint a második rész fináléja. Nagy szavak, de majd egy év múlva meglátjuk.

Mad_Max _Fury_Road_EW_Images_5 Mad_Max _Fury_Road_EW_Images_6 Mad_Max _Fury_Road_EW_Images_7 Mad_Max _Fury_Road_EW_Images_8 Mad_Max _Fury_Road_EW_Images_9 Mad_Max _Fury_Road_EW_Images_10 Mad_Max _Fury_Road_EW_Images_11

Kövess minket Facebookon és Twitteren!

Üzenj a szerkesztőségnek

Uralkodj magadon!
A Geekz kommentszabályzata: Csak témába vágó kommenteket várunk! A politikai tartalmú, sértő, személyeskedő és trollkodó, illetve a témához nem kapcsolódó hozzászólásokat figyelmeztetés nélkül töröljük! A többszörös szabályszegőket bannoljuk a Geekzről/444-ről!