Newsflash - 27. hét

  • A BETTER CALL SAUL ugrálni fog az időben, vagyis játszódni fog a Breaking Bad előtt, alatt és után is. Ami persze azt jelenti, hogy újra találkozhatunk majd bármelyik BB-karakterrel.
  • Hosszas vándorlás után az AMERIKAI ISTENEK végül otthonra talált a Starz kábelcsatornánál. Írók: Bryan Fuller (Hannibal), Michael Green (Heroes) - Gaiman producerkedik.
  • 24 év után végre megjelenik Clive Barker anno a stúdió által szanaszétvágott NIGHTBREEDjének rendezői változata. Végre megnézhetjük majd a filmet úgy, ahogy azt Barker eredetileg tervezte. Ráadásul: Clive Barker felügyeletével most új tévésorozat is készül a filmből. Négy rész már meg is van írva, már csak el kell adni a cuccot egy csatornának (remélik, hogy a film DC-je segít nekik ebben).
  • A SHERLOCK jövőre folytatódik egy különrésszel (special) és a szokás három epizódból álló negyedik évaddal. (Ami remélhetőleg jobb lesz, mint a legutóbbi.)
  • Cirka 50 évvel a premierje után végre hosszas várakozások után megjelenik a teljes ’66-os Batman sorozat DVD-n, és Bluray-en. A csomag mind a 120 részt tartalmazni fogja némi speckó tartalommal megspékelve. San Diegóban a Comic Con fesztiválon egy kis ünnepséget is szervez mellé a Warner Adam West, Burt Ward és Julie Newmar társaságában.
  • CONSTANTINE tévésorozat, első baljós jel: a főhős nem fog cigizni, mer' a cigizés csúnya dolog, és olyat egy főhős nem csinálhat egy országos csatornán.
  • A FELÁLDOZHATÓK 3, az ultraerőszakos '80s akciónosztalgia hivatalosan is megkapta a maga dicsőséges PG-13-as besorolását.
  • Szóval az X-MEN: APOCALYPSE egy nagy csatajelenettel kezdődik majd a Nílusnál, a címszereplő négy lovasával. via twitter @BryanSinger
  • Gonosz, cinikus mód ON: Vajon a Terminator: Genesist azért nevezték át simán TERMINATORra, mert sejtik, hogy bukni fog, ergo nem lesz folytatása, ergo felesleges alcímekkel bajlódni?
  • A hét idiótája: Lorenzo di Bonaventura, a TRANSFORMERS-filmek producere, aki szerint a kritikusok, akik lehúzzák a zúzó óriásrobotokat, "nem értenek" a szórakoztatáshoz. De akkor miért dicsérnek egyes szórakoztató filmeket mégis ezek a kritikusok? - tette fel a jogos kérdést az interjúztató. Mert néha úgy tesznek, mintha értenének hozzá és élveznék, hogy ne ússzanak teljesen az árral szemben - jött a bölcs felelet. Szépen felépített önigazolási rendszere van a csávónak, azt meg kell hagyni.

mozes

  • KÉP - Mózes, azaz Christan Bale a zsidóságot menti Ridley Scortt EXODUSában - és ahogy így elnézem, nem szarozik. /// A cybermanek üdvözlik Peter Capaldit a DOCTOR WHO forgatásán. /// Sólyomszem új hacukája: Jeremy Renner a BOSSZÚÁLLÓK 2 forgatásán. /// Kép a JURASSIC WORLD forgatásáról. Csak nem elszabadulnak a dinók a filmben??? /// Az első kép a SUPERMAN V BATMAN: DAWN OF JUSTICE-ból. Az Acélember megérkezett Gothambe.
  • POSZTER - A GALAXIS ŐRZŐI: spanyol poszter, amiről alig nyilvánvaló módon eltávolították a szereplők összes fegyverét. Ebben a verzióban majd fenyegető pózokkal és hangos üvöltésekkel mentik meg a galaxist. /// Hangulatos oldschool poszterek a klasszikus trilógiához. /// Majomkoponya-poszter a MAJMOK BOLYGÓJA: FORRADALOMhoz. A film egyébként őrülten jó kritikákat kap a tengerentúlon. /// Tökéletes Mondo-poszter a KINCSVADÁSZOKhoz. /// Minden idők legjobb RAGYOGÁS posztere? (Itt meg is lehet rendelni, más színekben is.)

ragyogás

  • BÓNUSZ – Kubrick meg nem valósult filmtervei. /// Pár gondolat a praktikus effektek visszaszorulásáról. /// Jessica Alba megőrül az új SIN CITYben. /// Aki meg akarja érteni kicsit MICHAEL BAYt (hogy ti. miért egyedi, amit csinál, és miért rossz mégis), az nézze meg ezt a remek videót!

Kövess minket Facebookon és Twitteren!

Üzenj a szerkesztőségnek

Uralkodj magadon!
A Geekz kommentszabályzata: Csak témába vágó kommenteket várunk! A politikai tartalmú, sértő, személyeskedő és trollkodó, illetve a témához nem kapcsolódó hozzászólásokat figyelmeztetés nélkül töröljük! A többszörös szabályszegőket bannoljuk a Geekzről/444-ről!