Newsflash - 28. hét

  • A hét jó híre: Guillermo Del Toro még a Pacific Rim 2 előtt leforgat egy kisköltségvetésű, rendkívül bizarrnak titulált, fekete-fehér, független szörnyfilmet, aminek főszerepére John Hurtot (és egy ismeretlen színésznőt) akarja megnyerni. Egyelőre még a címet sem árulta el.
  • A hét rossz híre: Guillermo Del Toro gyakorlatilag bejelentette, hogy nem lesz HELLBOY 3.
  • Bónusz GDT-hír: Del Toro még mindig nem mondott le AZ ŐRÜLET HEGYEIről. Legutóbb egy PG-13-as verzióban egyezett ki, hogy egyáltalán elkészülhessen a film, most viszont úgy tervezi, hogy leforgatja az eredetileg tervezett keményebb jeleneteket is, és nem csak BD-n/DVD-n adja majd ki az unrated verziót, de már mozikba is egyszerre küldi a véres és a vértelen vágást.
  • Új infók a BETTER CALL SAULról.
  • Most már biztos, hogy Russell Crowe és Ryan Gosling alakítják a főszerepeket Shane Black '70-es években játszódó neo-noirjában, a THE NICE GUYSban, amiben egy alkoholista magánnyomozó és egy lecsúszott verőember nyomoznak egy pornószínésznő (csak állítólagos) gyilkossága után, hogy aztán rábukkanjanak egy legfelsőbb körökbe vezető összeesküvésre. Black elvileg ezt még az új PREDATOR film előtt leforgatja.
  • Az eléggé megbízható Deadline szerint Colin Farrell a célegyeneseben van ahhoz, hogy megkapja a TRUE DETECTIVE második évadának egyik főszerepét (a háromból). Az HBO egyelőre hallgat a dologról.
  • Ha valaki még nem várta volna eléggé az ALIEN: ISOLATIONt: egy DLC-ben az eredeti filmből játszhatunk majd újra jeleneteket, és ezekhez visszatérnek az eredeti színészek is (illetve a hangjuk). Sigourney Weaver 17 év után először bújik Ripley bőrébe, és csatlakozik hozzá Tom Skerritt, Veronic Cartwright, Harry Dean Stanton és Yaphet Kotto is.

alien

  • 24 év után új folytatás (és nem reboot, remake, akármi) készül a SZÖRNYECSKÉKhez, az eredeti írójával, Chris Colombusszal (mint producer) a fedélzeten. Rendezőről, íróról, színészekről még nincs hír.
  • Még mozikba se került az EXODUS, de Ridley Scott máris a következő bibliai eposzra feni a fogát: Dávid király történetét akarja megfilmesíteni. Egyelőre csak a produceri státusza a biztos, de valószínűleg rendezni is fogja (talán A marsi és a Prometheus folytatás után). Szóval úgy tűnik, annyi évtized után Hollywood megint komolyan ráfekszik a Bibliára.
  • Thomas Jane alakítja majd az Övbeli Joe Miller nyomozót a James S. A. Corey sci-fi regényeiből készülő SyFy sorozatban, a THE EXPANSE-ben. Nem rossz választás. Már csak az a kérdés, ki lesz a másik főszereplő, Jim Holden.
  • Az ARROW leigazolt magának még egy szuperhőst a harmadik évadba: Brandon Routh (igen, az a csávó, aki egyszer Supermant is játszotta) lesz Ray Palmer, vagyis az Atom. (És ha jól fogadják a nézők, talán ő is kap egy saját sorozatot, mint Flash.)
  • Az ANT-MAN mizériája folytatódik: két újabb, meglehetősen noname írót kértek fel (Gabriel Ferrari, Andrew Barrer), hogy tovább pofozzák a szkriptet. Kisebb csoda lesz, ha ebből valami jól sül ki.
  • SUPERMAN V BATMAN: Wonder Womannek még egy jelenetét sem vették fel, Snyder arra vár, hogy Gal Gadot izmosabbra, vaskosabbra, harcosabbra gyúrja magát. (Szóval: a film majd a kisujjnyi Gadot következő életében készül el.)

Wonder-Woman

  • Nem Roberto Orci írja A CSODÁLATOS PÓKEMBER 3-at. Miután elmorzsoltunk érte pár könnycseppet, reménykedjünk benne, hogy kiszáll a STAR TREK 3-ból is. Meg a filmszakmából úgy általában. És viszi magával a haverját, Alex Kurtzmant is.
  • TRANSFORMERS 5: Lorenzo Di Bonaventura producer azt mondta, még ki kell találniuk, mit kezdenek majd a folytatásban a dinobotokkal, merthogy a negyedik filmhez egyáltalán nem gondolták át a dolgot. Tökéletesen prezentálja ez a stáb hozzáállását: faszán néz ki, a többi meg le van szarva.
  • POSZTER, KÉP – Már volt Magneto és Gandalf, most pedig Sherlock Holmest játssza. Az első kép Sir Ian McKellenről a MR. HOLMESből (korábban A Slight Trick of the Mind címen futott). /// A PULYKAVADÁSZAT remake-ének poszterén Dominic Purcell megpróbál úgy nézni, mint Clint Eastwood. Dominic: kurvára nem vagy Clint Eastwood. /// Teaser plakát az április 3-ra előrehozott HALÁLOS IRAMBAN 7-hez. Ezek szerint ebben is lesznek autók. /// MADARAK poszter a Mondótól. Csinos kis ház. /// Fantasztikus poszter AZ ÉLŐHALOTTAK ÉJSZAKÁJÁhoz. Meg lehet rendelni innen. /// Francesco Francavilla poszterei A MAJMOK BOLYGÓJA: FORRADALOMhoz és az ős-Avengers-hez /// Büntető borító Jason Aaron és Ron Garney új képregénysorozatához, a MEN OF WRATH-hoz, ami az Iconnál fog megjelenni, és egy öreg bérgyilkosról, és az ő elcseszett családi históriájáról szól majd. /// Vébé by George R.R. Martin:

vébé

  • TRAILER - Súlyos hangulatú új trailer David Fincher GONE GIRLjéhez. /// Egy kis neo-noirt Afrikából? Elég érdekesnek tűnik: HARD TO GET trailer. /// Vár a pokol: az első promó a SONS OF ANARCHY utolsó évadához. /// Scarlett Johansson bepipult, ezért kinyír mindenkit. Az első klip a LUCYból. /// THE MAN IN THE ORANGE JACKET trailer: Lettország első horrorában van kalapács, vér, gyilkosság és lenge öltözetű nők - minden, ami kell. (Hol a mi horrorfilmünk?)
  • BÓNUSZ – Robert De Niro (igazi) taxiengedélye, amivel hétvégéken taxisofőrként dolgozott a '70-es évek közepén, Scorsese filmjére készülve. /// Hazaviheted Caesart: 61 cm magas, cirka 70 ezer Ft. /// Egy rajongó elképzelte, hogy nézne ki Galactus, ha H. R. Giger tervezte volna. /// Az EXPENDABLES 3 előzetesének stílusában a RYAN KÖZLEGÉNY MEGMENTÉSE a világ legvagányabb második világháborús filmjének tűnik. /// Nagyon frappáns Kázmér és Huba/The Stuff of Legend crossover utóbbi sorozat rajzolójától, Charles Paul Wilson III-tól. /// George R.R. Martinnak van egy válasza azokhoz, akik félnek, hogy nem fejezi be a TRÓNOK HARCÁt, mielőtt meghal. ///Stop-motion TRANSFORMERS rövidfilm:

Kövess minket Facebookon és Twitteren!

Üzenj a szerkesztőségnek

Uralkodj magadon!
A Geekz kommentszabályzata: Csak témába vágó kommenteket várunk! A politikai tartalmú, sértő, személyeskedő és trollkodó, illetve a témához nem kapcsolódó hozzászólásokat figyelmeztetés nélkül töröljük! A többszörös szabályszegőket bannoljuk a Geekzről/444-ről!