A The Walking Dead, ahogy még nem láthattad: zombit ölni csakis kánkánra, vidáman!

Nemsokára érkezik a The Walking Dead ötödik évadja, amit a brit Fox csatorna meglehetősen rendhagyóan reklámoz: ha a zombiapokalipszis kitörése után zombikként (vagy kanibálokként) végeznénk, nekik köszönhetően már most elkezdhetjük felkészíteni ízlelőbimbóinkat az új kulináris élvezetekre. Összefogtak két londoni séffel, hogy emberhús-ízű hamburgereket készítsenek, amiket szeptember 30-án lehet majd elfogyasztani egy Terminus Tavern nevű mozgóbüfében, valahol East Londonban.

the-walking-dead-human-tasting-meat-hamburger-is-real-gross
A hamburger nyilván nem tényleg emberhúsból készül (hacsak a séfeknek nincs nagyon perverz humorérzékük), csak hírhedt kannibálok leírásai alapján kavarják ki a megfelelő ízt. A finomságot ennek megfelelően disznóból, borjúból, csirkemájból és csontvelőből készítik (ld. a hivatalos infografikát). Mindenkinek jó étvágyat a reggelihez!

Akinek összefutott a nyál a szájában, annak itt van bónuszként egy kis kedélyes hangvételű mészárlás-videó. Igazából a készítője nem csinált semmi mást, csak szépen és gondosan összevágott vagy száz zombihentelést a The Walking Deadből Jacques Offenbach klasszikus kánkánjára az Orfeusz az Alvilágban c. operettből… És az élőhalott-irtás máris a világ legvidámabb, legbolondosabb elfoglaltságává vált. A végére csak azt vártam, hogy mikor botlik meg az egyik zombiban Buster Keaton, és fejezi le esés közben véletlenül egy kifeszített szárítókötéllel.

Azt hiszem, most már készen állok a zombiapokalipszisre. Jó buli lesz!

 

Kövess minket Facebookon és Twitteren!

Üzenj a szerkesztőségnek

Uralkodj magadon!
A Geekz kommentszabályzata: Csak témába vágó kommenteket várunk! A politikai tartalmú, sértő, személyeskedő és trollkodó, illetve a témához nem kapcsolódó hozzászólásokat figyelmeztetés nélkül töröljük! A többszörös szabályszegőket bannoljuk a Geekzről/444-ről!