A szuperhőstúladagolás már garantált, de nem bánjuk!

A DC nemrég bejelentett egy rakás új szuperhősfilmet 2020-ig, tehát nyilván a Marvel sem szarakodhatott tovább. Ha az elmúlt órában mindenfelől furcsa hangokat hallottál… az a világ geektársadalma volt, ahogy levegő után kapkodott – igazából persze ezekre a címekre mindre lehetett számítani eddig is, de a konkrétum azért szép dolog.

2016. május 6.: Amerika Kapitány: Polgárháború (Captain America: Civil War). A címbeli konfliktus – a képregénytől eltérően – az Amerika Kapitány 2.-ből és a Bosszúállók: Ultron korából ered majd. A Fekete Párduc (ld. lent) már itt felbukkan.

B1DgwD4CMAAWLfW.jpg large

2016. november 4.: Doctor Strange – 99%, hogy Benedict  Cumberbatch lesz a jó doktor, de még nincs megerősítve.

B1Db-qbCAAEQlj7.jpg large
2017. május 5.: A galaxis őrzői 2. – Júliusi dátumról hozták előbbre, James Gunn már írja a forgatókönyvet.

B1DlW-7CAAA6kSu.jpg large
2017. július 28.: Thor: Ragnarok. Loki visszatér, és ahogy a címből nyilvánvaló, csúnya dolgok fognak történni.

B1DdYIQCEAAGdhc.jpg large
2017. november 3.: Fekete Párduc (Black Panther). Fő- és címszerepben Chadwick Boseman (ld. középső kép); a feketék évek óta követelik a „saját” szuperhősfilmjüket, a Marvel pedig évek óta ígérgeti. Már az Ultron korában elkezdik felvezetni a karaktert (felbukkan majd benne az otthona, Wakanda). Koncepciós rajz (plakátszerű) is van hozzá.

B1DdaeaCYAA1KRp.jpg large

 

42-3-chadwick_boseman

B1Dfv9yCQAAeCaG.jpg large
2018. május 4.: Avengers: Infinity War Part 1. Nyilván a régóta görgetett Thanos- és végtelen (infinity) kövek szál kulminálódása. Két részben, mert kicsire (értsd: egyetlen szál 200 milliós megablockbusterre) nem adunk.

B1Deq9vCUAEScms.jpg large
2018. július 6.: Captain Marvel. Részben eredettörténet (meh), részben kozmikus kaland. A Captain Marvel nevet több karakter is viselte a képregényekben, de a filmben a leghíresebb lesz: Carol Danvers.

B1Dkn2wCYAI3ecx.jpg large
2018. november 2.: Inhumans, a Marvel 20. filmje.

inhlogo
2019. május 3.: Avengers: Infinity War Part 2. Mutattak egy teaser képet is Thanosról meg a végtelen kövekről és kesztyűről (aki nincs otthon a Marvel világában, annak mondom, hogy ez a látvány nem jelent jót a hősöknek - de nyugi (spoiler!) azért majdcsak leverik).

B1DkbMzCcAAUZ2L.jpg large
Egyebek:
Vasember 4. lehetséges, de csak 2020 után (ha egyáltalán).
Hulk a fenti filmek közül többen is felbukkan majd (talán nem csak a Bosszúállók-mozikban), de egy új saját film még mindig kétséges.
Egyelőre a Fekte Özvegy se kap saját filmet.
A pletyka, amely szerint a Marvel megegyezett a Sonyval, hogy Pókember csatlakozhasson ehhez a filmes univerzumhoz, egyelőre csak az: pletyka (mint minden más a fentieken kívül, vagyis, amit ma nem jelentettek be).

PS: A Kapitány, a Párduc és a Vasember (Thor épp jégóriásokat ölt).

B1Du8_rCIAA3CaW.jpg large

Kövess minket Facebookon és Twitteren!

Üzenj a szerkesztőségnek

Uralkodj magadon!
A Geekz kommentszabályzata: Csak témába vágó kommenteket várunk! A politikai tartalmú, sértő, személyeskedő és trollkodó, illetve a témához nem kapcsolódó hozzászólásokat figyelmeztetés nélkül töröljük! A többszörös szabályszegőket bannoljuk a Geekzről/444-ről!