Dredd 2. még nincs, de itt van helyette az év legelborultabb animációs filmje

Adi Shankar, (többek között) a Dredd producere már jó ideje próbálja összekalapozni a pénzt a folytatásra, de sosem volt az a fickó, aki kétségbeesett a zöldhasú hiányától - csinált már aprópénzből nem hivatalos Megtorló és Venom rövidfilmet is. Legújabb projektje a Judge Dredd: Superfiend, egy szintén nem hivatalos, ingyen megtekinthető, hatrészes animációs websorozat (összesen cirka fél óra), amelyet tegnap lőtt fel a Youtube-ra.

A széria a Dredd kánon egyik legnagyobb gecijéről, a természetfeletti erőkkel kvázi legyőzhetetlenné tett Judge Death-ről szól (Dredd a feléig fel sem bukkan), aki eredetileg egy alternatív valóságból származik, egy kicsit, hát, ööö, szóval szeret ölni, és társaival (Dark Judges/Sötét bírák) úgy dönt, hogy a bűnt az élet (minden élet) kiirtásával lehet a leghatékonyabban megszüntetni.

dreddsuuperf

A Superfiend a '90-es évek MTV-s sorozatainak stílusában készült, vad, kaotikus, őrült, erőszakos és teljesen eszement, a kifinomultságot és a visszafogottságot hírből sem ismeri - nem elhanyagolható tényező, hogy az összes eddigi mozgóképes adaptáció közül (beleértve az olyan jobban sikerült fanfilmeket is, mint a Judge Minty), ez az egyetlen, ami teljesen (sőt, kicsit talán túlságosan is) keblére öleli a képregény fekete humorát, végtelenül szatirikus és gonosz hangvételét.

Emitt szép sorban megtekinthető mind a hat rész:

Kövess minket Facebookon és Twitteren!

Üzenj a szerkesztőségnek

Uralkodj magadon!
A Geekz kommentszabályzata: Csak témába vágó kommenteket várunk! A politikai tartalmú, sértő, személyeskedő és trollkodó, illetve a témához nem kapcsolódó hozzászólásokat figyelmeztetés nélkül töröljük! A többszörös szabályszegőket bannoljuk a Geekzről/444-ről!