Sci-Fi Nap nyereményjáték az év legjobb sci-fijeivel!

A sci-fi rajongóknak november 15-én nem lehet annál jobb programjuk, mint hogy elzarándokoljanak az Uránia moziba, a port.hu közreműködésével szervezett Sci-Fi Napra. A rendezvényen lesznek filmvetítések, előadások, vásárok és kiállítások – a részletes programot itt lehet megnézni.

scifinap
Nálunk most páros belépőt nyerhetsz a Sci-Fi Napon vetített filmek egyikére: Az éhezők viadala: Futótűzre, A holnap határára, az Alienre (utolsó alkalom, hogy moziban nézhesd meg), A majmok bolygója: Forradalomra vagy a Csillagok között-re. Csak annyit kell tenned, hogy küldesz nekünk egy e-mailt a geekz@444.hu címre csütörtök (november 13) éjfélig, a tárgyba beírod, hogy „Sci-Fi Nap”, a levélbe pedig (fontos!) az általad választott film címét és a teljes nevedet.

Mi is ott leszünk! A Sci-Fi Nap egyik beszélgetésén mi (Rusznyák Csaba főszerkesztő, Baski Sándor, Nemes András) veszünk részt a nagy idei és jövő évi sci-fikről szóló beszélgetésben Juhász Györggyel, a ScienceFiction.hu tulajdonosával (A GALAXIS ŐRZŐITŐL A STAR WARS VII-IG
Milyen volt az idei sci-fi termés a mozikban? És mit nézünk majd 2015-ben?).

Játsszatok, nyerjetek és gyertek (akkor is, ha mégsem nyertek – jó lesz)!

Kövess minket Facebookon és Twitteren!

Üzenj a szerkesztőségnek

Uralkodj magadon!
A Geekz kommentszabályzata: Csak témába vágó kommenteket várunk! A politikai tartalmú, sértő, személyeskedő és trollkodó, illetve a témához nem kapcsolódó hozzászólásokat figyelmeztetés nélkül töröljük! A többszörös szabályszegőket bannoljuk a Geekzről/444-ről!