Gonosz halott-tévésorozat jön Bruce Campbell-lel! Groovy?

A tavalyi Gonosz halott (Evil Dead) remake/folytatás/izéakármi jó is volt meg nem is (inkább nem is), de a legfőbb tanulsága, hogy egy stáblista utáni, villanásnyi Bruce Campbell azért kevés az üdvösséghez. Na, most viszont kapunk egy akkora adag Bruce Campbellt, ami még sok is lesz (jó, ez persze lehetetlen).

Az elmúlt egy-két évben már követhetetlenül repkedtek a hírek/pletykák/megerősítések/tagadások arról, hogy az említett tavalyi Gonosz halottnak lesz, vagy nem lesz második része, hogy az 1992-es A sötétség seregének készül, vagy nem készül folytatása, meg hogy talán majd jön valami tévésorozat, esetleg klónozzák Bruce Campbellt, illetve becsapódik valami élőholt aszteroida, és mind meghalunk.

BruceCampbell
Na, de most már van bizonyosság: a Starz kábelcsatorna megrendelt 2015-re egy (egyelőre) tízrészes, epizódonként fél órás sorozatot Ash vs. Evil Dead címen, amely egyenes folytatása lesz az eredeti Gonosz halott-trilógiának, és harminc évvel A sötétség serege után veszi fel a véres-beles események fonalát. Vagyis igen! Maga a korosodó Ash/Bruce Campbell rúgja majd szét benne az egész emberiséget fenyegető élőholt-járvány seggét.

És ami a legjobb, hogy a klasszikus filmek kulcsfigurái is visszatérnek: Sam Raimi lesz a producer és az első rész rendezője, továbbá az író is a testvére, Ivan Raimi és Tom Spezialy mellett. Úgyhogy, még ha a Starz csatorna (Black Sails, Outlander) nem is a csúcsminőségű sorozatairól híres (ez itt az elbagatellizált aggodalomszikra helye), van miért reménykednünk. Ja, és az epizódonkénti félórás játékidő érdekes – ezek szerint sitcomszerű formátumban gondolkodnak. Mindegy, csak jöjjön!

MysteriousMrsE-EvilDeadMonthMyNameIsBruce666

Kövess minket Facebookon és Twitteren!

Üzenj a szerkesztőségnek

Uralkodj magadon!
A Geekz kommentszabályzata: Csak témába vágó kommenteket várunk! A politikai tartalmú, sértő, személyeskedő és trollkodó, illetve a témához nem kapcsolódó hozzászólásokat figyelmeztetés nélkül töröljük! A többszörös szabályszegőket bannoljuk a Geekzről/444-ről!