Teremts magadnak posztapokaliptikus Karácsonyt A Hegy nyereményjátékkal!

Kellemes világvége-hangulatú Karácsonyt teremthettek magatoknak a Geekz és A Hegy című magyar posztapokaliptikus képregény szerzőinek közös játékával!

Varga Bálint Bánkkal, az íróval, és Pintér Márkkal, a rajzolóval a 10. Budapesti Nemzetközi Képregényfesztivál után készítettünk egy alapos interjút, miután megnyerték a Libri kiadó által kiírt ArtComix képregénypályázatot. A fődíj A Hegy kiadásának felkarolása volt - a kötet a közeljövőben fog megjelenni, így azért, hogy a karácsonyfátok alatt landolhasson egy kupon, amire majd beválthatjátok, egy az előzményeket taglaló 0. szám és egy dedikált poszter kíséretében, mindössze egy emailt kell küldenetek a geekz@444.hu címre hétfő (december 1) éjfélig. A levélben írjátok meg a teljes nevetek, a tárgyban pedig az álljon, hogy „A Hegy”.

64773_823535684373833_4286598826500247375_n

Ha meg akarjátok duplázni az esélyeiteket, akkor ugorjatok el a szerzők Facebook-oldalára, ahol egy párhuzamosan futó nyereményjátékon egy másik példányt is bezsákolhattok, ha elég szerencsések vagytok. Sok sikert A Hegy titkainak felfedezéséhez!

UPDATE: A képregény nem jelenik meg karácsony előtt, ennek megfelelően kicsit módosítottuk a fenti szöveget.

Kövess minket Facebookon és Twitteren!

Üzenj a szerkesztőségnek

Uralkodj magadon!
A Geekz kommentszabályzata: Csak témába vágó kommenteket várunk! A politikai tartalmú, sértő, személyeskedő és trollkodó, illetve a témához nem kapcsolódó hozzászólásokat figyelmeztetés nélkül töröljük! A többszörös szabályszegőket bannoljuk a Geekzről/444-ről!