Nyerj páros belépőt a Kingsman - A titkos szolgálat premier előtti vetítésére!

Matthew Vaughn, a Csillagpor, a Kick/Ass és az X-Men: Az elsők rendezője csatasorba küldi Colin Firth-t, Samuel L. Jacksont, Michael Caine-t, Mark Strongot - és még Mark Hamillt is. Szerkesztőségünk egyik tagjának már volt szerencséje a filmhez, de még nem beszélhet róla (megkötözve tartjuk a pincében, nehogy idő előtt fecsegjen). Azért annyit mondhatunk, hogy nem fogjátok szarul érezni magatokat, ha belépőt nyertek nálunk  a Kingsmanre.

unnamed

Főleg, hogy - egy kis szerencsével - jó három héttel a magyar premier előtt nézhetitek meg. Ahhoz, hogy megnyerhessétek a három páros jegy egyikét, csak annyit kell tennetek (mint mindig), hogy küldtök nekünk egy e-mailt a geekz@444.hu-ra, benne a nevetekkel, a tárgyban pedig azzal, hogy KINGSMAN. A leveleket vasárnap (január 18.) éjfélig várjuk, a nyerteseket nem sokkal utána e-mailben értesítjük. A premier előtti vetítés kedd (január 20.) este lesz a Westendben. Esernyőt szegezz!

Kövess minket Facebookon és Twitteren!

Üzenj a szerkesztőségnek

Uralkodj magadon!
A Geekz kommentszabályzata: Csak témába vágó kommenteket várunk! A politikai tartalmú, sértő, személyeskedő és trollkodó, illetve a témához nem kapcsolódó hozzászólásokat figyelmeztetés nélkül töröljük! A többszörös szabályszegőket bannoljuk a Geekzről/444-ről!