Super Bowl trailerek a Jurassic Worldtől a Halálos iramban 7-ig

A hollywoodi stúdiók pénzköltési őrületének éves fellegvárában immár 4,5 millió dollárba fáj egy félperces tévéspot egyszeri levetítése. Ide csak a legnagyobb, legfontosabb, leg-muszájsikeresneklennie-bb filmeket hozzák el (mondjuk akkor nem értem, mit keres itt a nálunk már mozikba került A hetedik fiú, amiről messziről bűzlik, hogy ordas nagy bukás lesz), és innen nézve kicsit csalódást keltő, hogy semmi igazán durvát nem kaptunk idén: az előzetesek többsége alig nyújt valami újat a korábban már kikerültekhez képest, és nincs egyetlen film sem, amiből most először debütált volna bármilyen képanyag (pedig pletykálták, hogy talán lesz egy Superman V Batman - de nem lett).

Jurassic World (első trailer itt): Még mindig nem tudom, mi lesz ebből, de Chris Pratt és a velociraptorok mesterséges csúcsragadozóra vadászó csapatát azért eléggé bírom.

Holnapolisz (első trailer itt): Az év kognitív disszonancia-generátora: csak jó lehet, hiszen Brad Bird rendezi; csak rossz lehet, hiszen Damon Lindelof írja. Reméltem, hogy az új trailerrel kicsit többet kapunk a sztoriból, de nem. Viszont ez a retrofuturisztikus látványvilág nagyon fasza.

Halálos iramban 7. (első trailer itt): A négy rész után rendezőváltást kapott sorozat új etapja a jelek szerint több cápát fog megugrani, mint az eddigiek összesen.

Bosszúállók: Ultron kora (előző trailerek itt és itt): Ha jól számoltam, kb. nulla új frame van benne a korábbi előzetesekhez képest. Nem baj, azért Hulk meg Vasember bunyóznak, az meg mindig jó.

Kingsman: A titkos szolgálat (első trailer itt): Ezt már láttuk, tényleg olyan iszonyú jó, mint amilyennek a spot alapján tűnik (amúgy ez a legfaszábban összevágott super bowlos előzetes).

Terminator: Genisys (első trailer itt): Avagy a khaleesi esete a szaltózó iskolabusszal. Asszem, ebből a Golden Gate-jelenetből lesz pár mém.

A lázadó: Izé, ez ilyen... szóval... a város meg a főhősnő meg a főgonosznő, áh, kit érdekel.

A hetedik fiú (előző trailer itt): De csak hogy teljes legyen a kép.

 Heroes Reborn: Ráadásként itt egy rövid kedvcsináló az idén a 24 mintájára minisorozatként visszatérő Heroeshoz.

Say My Name: És ez már nem előzetes, de még egy ráadás - Walter White egy gyógyszertárban.

Kövess minket Facebookon és Twitteren!

Üzenj a szerkesztőségnek

Uralkodj magadon!
A Geekz kommentszabályzata: Csak témába vágó kommenteket várunk! A politikai tartalmú, sértő, személyeskedő és trollkodó, illetve a témához nem kapcsolódó hozzászólásokat figyelmeztetés nélkül töröljük! A többszörös szabályszegőket bannoljuk a Geekzről/444-ről!