Daredevil trailer - Élni és meghalni a pokol konyhájában

Április 10-én debütál a Marvel és a Netflix közös, előbbi mozis univerzumában játszódó Daredevil sorozatának első évada (mind a 13 résszel), amivel a szuperhősőrület egy új tetőfokára hág(hat): ez az első alkalom, hogy egy jelmezes igazságosztó szérializált, mozgóképes kalandjai nem egy országos tévécsatornán futnak majd. Márpedig ez így, ismerve a Netflix érett és minőségi munkáit, hatalmasat szólhat. A Marvel terve hasonló a mozifilmes stratégiájukhoz: még idén jön a második sorozat, az A.K.A. Jessica Jones, aztán az Iron Fist és a Luke Cage, ezek a sztorik pedig a The Defenders című minisorozatban (a Bosszúállók tévés megfelelőjében) kulminálódnak majd.

És az előzetes alapján a Daredevil tényleg rohadt jó lesz: kemény, brutális, komoly, realisztikus, amilyennek lennie kell. Amolyan "Bosszúállók az utca mocskában".

Kövess minket Facebookon és Twitteren!

Üzenj a szerkesztőségnek

Uralkodj magadon!
A Geekz kommentszabályzata: Csak témába vágó kommenteket várunk! A politikai tartalmú, sértő, személyeskedő és trollkodó, illetve a témához nem kapcsolódó hozzászólásokat figyelmeztetés nélkül töröljük! A többszörös szabályszegőket bannoljuk a Geekzről/444-ről!